spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hornbæks kunstnerkoloni

Afholdt event

Hornbæks kunstnerkoloni

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

03 apr 2024 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Oplev en spændende rejse tilbage i tiden med vores foredrag: "Hornbæks kunstnerkoloni".

Vi inviterer dig til en fascinerende aften, hvor vi dykker ned i historien bag Danmarks første kunstnerkoloni i Hornbæk. Før Skagensmalerne blev berømte, fandt de inspiration og skabte værker i det idylliske Hornbæk, omgivet af smukke strande, skovklædte plantager og det pulserende fiskermiljø.

På Hotel Bretagne vil vores foredrag guide dig gennem kunstnernes ophold i Hornbæk og præsentere mesterværker af P.S. Krøyer, Holger Drachmann, Viggo Johansen og Carl Locher. Gennem kunstnernes egne beretninger vil vi udforske de unikke historier bag deres værker og deres tilknytning til denne særlige periode.

Foredraget ledes af cand.mag. i kunsthistorie, Ida Lehrmann Madsen, en anerkendt ekspert på området. Med sin omfattende forskning og kuratorerfaring fra udstillingen 'P.S. Krøyer og kunstnerkolonien i Hornbæk' på Den Hirschsprungske Samling i sommeren 2019, vil Ida Lehrmann Madsen guide dig gennem en spændende rejse ind i Hornbæks skjulte kunstskat.

Denne aften serverer Hotel Bretagne en særlig foredragsmenu som bookes direkte via Hotel Bretagne på tlf. 22603100 eller via websiden www.hotelbretagne.dk

Arrangør

Hornbæk Kunsthal er under planlægning og vil fremstå som et nyt centrum for kulturelle begivenheder og fællesskab for både lokale og besøgende i Hornbæk. 

Støtteforeningens primære mål er at støtte op om Fonden Hornbæk Kunstmuseums initiativer, herunder arrangerer støtteforeningen kulturelle aktiviteter, udstillinger, musikalske events og lignende. 

Desuden engagerer støtteforeningen sig også i oplysningsarbejde og lignende aktiviteter, der fremmer den kulturelle byggemodning i lokalsamfundet Hornbæk.

Betalende medlemmer er vigtige for os, så meld dig ind for kun kr. 100/året. Tilmelding foregår via vores website.

Lokation

Hotel Bretagne, Sauntevej 18, 3100 Hornbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .