Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HORRORWALK 2023 - Fanget i mørket

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

HORRORWALK 2023 - Fanget i mørket

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

28 okt 2023 kl. 15:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

BeskrivelseHORRORWALK I ADVENTUREPARK - Fanget i mørket !!


Ondskaben i Adventurepark-Hillerød er vågnet fra sin dvale.

”Enheden” er sluppet løs igen. Et væsen uden form og uden sind, kun drevet af sin sult. Et uhyre med magt over verdenen som vi kender den. Alle som kommer for tæt på dens indflydelse bliver taget af en sort tåge...

Du er én af de uheldige dødelige som Enheden har bortført ind i sit rige. En verden som på mange måder ligner vores egen, men med enkelte… unaturlige forskelle. I denne mareridtsverden er alt i Enhedens kontrol.

Din opgave er simpel – Find en vej ud før det er for sent. For Enheden næres af frygt og tabet af håb, så din tid er knap. På din vej vil du møde uhyrer i alle former og størrelser, nogen er designet til at jage dig, andre til at dræne dine sidste kræfter med lidelser eller vanvid.

Du er heldigvis ikke den første til at vandre i Enhedens rige. Chancen for flugt er lille, men mulig. Ikke alle vil slippe helskindet igennem dette mareridt, så hvis det lykkes dig at forsegle Enheden tilbage til dens evige søvn, kan du måske redde alle de andre stakler, som er fanget i mørket.

Opgave: I skal følge en rute rundt i parken på en 1 km. På jeres vej vil i møde sære væsner, monstre, levende døde, hekse, skeletter osv. 

Fra kl. 15-17 vil det være Horrorwalk i en børnevenlig version med mindre skræmmende aktører og effekter. Velegnet til familier og børn. Der er det også stadig dagslys/skumring.

Fra kl. 18-22 vil det være Horrorwalk for de hærdede- hvor der bliver skruet op for special effekts og uhygge, aktørerne er også klar til at give den mere ”gas”. Her har mørket sænket sig over skoven og kun lys fra jeres fakler viser vej.

I skal følge en rute rundt i parken på en 1 km. På jeres vej vil i møde sære væsner, monstre, levende døde, hekse, skeletter osv. For at undgå kø på ruten, vil vi i år sælge billetterne i tidsintervaller på 20 minutter, det skal I være opmærksomme på, når I køber billet. Mødetid i parken er senest ! 10 minutter før starttid på billet. Efter tjek ind vil I blive briefet og sent med en gruppe ud på ruten (der kan være 10-30 min. ventetid fra tjek ind, til I bliver sent ud). 

Der vil også i år være et 540 m2 indendørs Haunted House, dette vil ligge sidst på ruten, og kan vælges til eller fra.

Der er stor belyst overdækket opholdsområde med bænksæt ved indgang/udgang. Her er der toiletter og mulighed for at købe sodavand, kaffe, cacao, varme toast og snack. Adgang fra kl. 14.30

Lokation

Adventurepark i Hillerød, Jagtvej 31, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .