Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HORRORWALK -Den hovedløse gru

Afholdt event

HORRORWALK -Den hovedløse gru

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 okt 2019 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse



HORRORWALK I ADVENTUREPARK - Den hovedløse gru !!

I de gamle sumpe og skove der omringer Adventurepark i Hillerød, eksisterer der en urgammel magi ....

Hvert år - så længe vi kan huske - omkring Halloween kommer den hovedløse rytter tilbage fra døden og forvandler skoven til et vågent mareridt. Kun lys kan standse hans genopstandelse og forsegle ham endnu et år i den forbandede muld. Har du modet til at hjælpe os med at tænde de gamle fyr rundt i Adventurepark ?.

Men vogt dig ! Den hovedløse rytter har mange væsner og monstre i hans tjeneste og de vil gøre alt for at forhindre at de hellige værn bliver tændt, og jo tættere på midnat vi kommer desto tyndere bliver laget imellem vores verden og deres.

Opgave: I skal følge en rute rundt i parken på en 1km. og tænde lys på altrene der skal holde den mørke verden, med alle dens grufulde væsner fra at overtage kontrollen. På jeres vej vil i møde sære væsner, levende døde, hekse, skeletter osv....

Fra kl. 18-20 vil det være Horrorwalk for de hærdede- hvor der bliver skruet op for special effekts og uhygge, aktørerne er også klar til at give den mere ”gas”. Her har mørket sænket sig over skoven og kun lys fra jeres fakler viser vej.

For at undgå kø på ruten, vil vi i år sælge billetterne i tidsintervaller på 20 minutter, det skal I være opmærksomme på, når I køber billet. Mødetid i parken er senest 10 minutter før starttid på billet.

Der er stor belyst overdækket opholdsområde med bænksæt ved indgang/udgang. Her er der toiletter og mulighed for at købe sodavand, kaffe, cacao, varme toast og snack. Adgang fra kl. 17.30

Lokation

Adventurepark i Hillerød Adventurepark i Hillerød, Jagtvej 31, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .