Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HÖST Nordisk Litteraturfestival 2019

Afholdt event

HÖST Nordisk Litteraturfestival 2019

Fra Gratis

Sted

Dato

25 okt 2019 kl. 19:00 - 26 okt 2019 kl. 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Symposion, Politikens Poptillæg LIVE, forfattersamtaler, koncert, Møllegades Boghandels Kritikersalon, Ibyens brevkasse LIVE, Kærlighedsspots og Kærlighedscirkel - To dage med med nye og etablerede nordiske forfattere, kritikere, podcastere og musikere, alt sammen i Johan Borups Højskoles smukke rammer. Norden er et fællesskab, men at være nordisk er også en måde at være forskellige på, sammen vil vi forsøge at blive klogere på, hvad nordisk identitet er i dag.

Til HÖST i år skal vi gå ind i dét, det hele handler om; kærligheden. Den romantiske, den platoniske, den familiære, den erotiske… Via litteraturen skal vi dykke ned i alle afkroge af kærlighedens på én gang simple og komplekse væsen – gennem engagerende talks, performances, musik og live podcasts sammen med aktuelle kunstnere og kritikere fra hele Norden, og Johan Borups egne elever fra linjerne: Scenekunst, Forfatter, Arkitektur & Kunst, Musik, Design og Dokumentarfilm. 

Festivalen løb af stablen første gang i oktober 2017, og den tredje udgave af festivalen finder sted den 25.-26. oktober 2019. Følg med på facebookeventet HER for løbende information om navne og program. 

Download programoversigten HER.

Entré er gratis (begrænset antal pladser), men kræver billet (billet til Kærlighedcirkel lørdag kl. 21, 40 kr. + gebyr). 

HÖST Nordisk Litteraturfestival 2019 er støttet af Statens Kunstfond.

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .