Hot 8 Brass Band + support (US)

11 jul 2019 kl. 20:00 - 12 jul 2019 kl. 01:30

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

Hot 8 Brass Band er New Orleans’ mest populære og hårdtslående funk-style brass band. Deres stilskabende musik blander storbyens hiphop og sydstats R’n’B med de traditionelle toner fra Mardi Gras i The Big Easy og efterlader ingen tvivl om, hvor festen er og hvem der er foregangsmænd.

Det er ikke tilfældigt at det grammy-nominerede bands officielle hashtag er “#webrasshard”, så der venter et brag på Pumpehuset når de 8 musikere fra New Orleans fyrer op under hits som “Sexual Healing”, “Ghost Town” og “Papa Was A Rolling Stone”. Dertil egne numre tilsat med rap, funky basliner og tight hornsektion. Det bliver simpelthen ikke mere autentisk, roots, kraftfuld og ud over scenekanten!

Bandet har de sidste 20 år tourneret verden rundt og bl.a. spillet med rapperen Mobb Deep, Blind Boys Of Alabama og George Ezra. Sidste koncert i Danmark var på Roskilde Festival i 2009 og nu spiller de for første gang til Fringe Jazz Fest.

Fringe Jazz Fest præsenterer under Copenhagen Jazz Festival 5.-13.juli 2019 New Orleans musik og kultur i en bred pallet, hvor publikum kan møde alt fra danske legender til nyeste fremadstormende kunstnere fra New Orleans.

Billet

DKK 250,00 + DKK 12,00 gebyr