Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hot Rod Greasers / Støttekoncert

Afholdt event

Hot Rod Greasers / Støttekoncert

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

03 maj 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Beboerhusets keramikovn er ved at falde fra hinanden. Derfor har værkstedets brugere søsat flere initiativer til at rejse midler til at købe en ny ovn til keramikværkstedet. Onsdag d. 3.5. vil Hot Rod Greasers sætte gang i Beboerhusets med deres Rockabilly - swingende Rock´n´Roll som den var i begyndelsen, med

50´ernes Elvis, Eddie Cochran og Carl Perkins over 60´erne og 70´ernes Link Wray og Robert Gordon frem til 80´ernes Stray Cats.

Moden skifter - men Rockabilly forbliver!

Danseglad musik med fængende melodier, energisk og fingerfærdigt fremført. Hot Rod Greasers spiller et væld af disse sange tro over for originalernes udtryk. Guitarlyden, korarbejdet og ikke mindst sangeren lægger sig tæt op af datidens stil – fordi vi kan lide den!

Meget har været Corona-lukket – men vi har holdt fanen højt og øvet som besatte. Det betyder, at vi har en lang række nye, gamle sange med os denne gang.

Bandet er stadig:

Ivan Nielsen – Sang

Flemming Aaboe – Guitar, Piano og Kor

Terje Lundstrøm – Bas og Kor

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .