HOW TO DRESS WELL (US)

18 nov 2016 kl. 21:00 - 23:45
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

How To Dress Well ligger vejen forbi Rust i forbindelse med sin Europa tour

Det hele startede i 2009 med en gratis EP på Tom Krells blog under navnet ”How To Dress Well”. Musikken gik hurtigt viralt og kritikerne tog den amerikanske singer-songwriter til sig. Siden hen er det gået stærkt med en pladekontrakt og tre anmelderroste EP’er. Colorado-musikeren har høstet stor ros fra anmeldere verden over, og med sin Prince-lignende falset, har han sat sit navn godt og grundigt fast i det ellers meget kritiske indie-R’n’b miljøet.

På sin kommende Europa tour kommer det fjerde udspil fra How To Dress Well. Endelig kan fans se frem til et album under navnet ”Care”, som udkommer 23. september. Pladen handler om, hvad det virkelig vil sige at ”Care” og bekymre sig om andre, sig selv og verden. Han bestræber sig på at finde svaret på, hvad det vil sige at være et menneske i denne verden og hvordan man forbliver det mest ærlige menneske.

Med flere millioner afspilninger på Spotify og flere tusind visninger på YouTube, har Tom Krell gjort sig bemærket hos musikelskere, men også blandt sine kollegaer og det har resulteret i et samarbejde med Andrew Dawson, som har mixet tre Kanye West albums, har nu også mixet "Care". How To Dress Well har også samarbejdet med RL Grime på nummeret ”Reminder” og med musikduoen Classixx på nummeret ”Just Let Go”. Festivaller i USA, Europa og Asien har haft fornøjelsen af How To Dress Well og nu kommer han endelig til Nørrebro denne november.

eventet sluttede

HOW TO DRESS WELL (US)

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke