spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Høxbroe • Langkilde • Anderson - 'Køligst af alle katte' udgivelses-koncert & fest

Afholdt event

Høxbroe • Langkilde • Anderson - 'Køligst af alle katte' udgivelses-koncert & fest

Fra DKK 99,00

Sted

Dato

09 nov 2017 kl. 19:00 - 23:45

Beskrivelse

Høxbroe Umpff har ændret navn, udvidet besætningen og er stolte over at kunne præsentere albummet 'Køligst af alle katte'!

Udover det nye navn, Høxbroe • Langkilde • Anderson er opskriften den samme som på albummet 'Beat' (2011), Høxbroes beatpoesi smeltet sammen med eksplosive beats, der benytter sig af reggae, dub, electronica og hip hop-elementer.

For at fejre albummet på behørig vis er Bryggekælderen nøje udvalgt til at danne rammerne om festligheden, samt der med i billetprisen følger en hel særlig øl brygget til lejligheden!

Høxbroe • Langkilde • Anderson - 'Køligst af alle katte' udgivelses-koncert & fest

Torsdag d. 9. november

Klokken 19:00

Bryggekælderen

Njalsgade 15

2300 København S

(Islands Brygge).

I BILLETPRISEN

'Køligst af alle katte' (cd/download).

'Beat' (cd).

Øl brygget til lejligheden.

Høxbroe • Langkilde • Anderson er:

Claus Høxbroe. Beatpoesi og spoken words. Over 20 udgivelser på 11 år. Energisk ordsmed, der veksler mellem oplæsninger af sine publicerede digte, og skabt-på-stedet strømme af ord, der presser sig på.
Morten Langkilde. Guitar, bas og beats. Har under producer-aliaset Umpff arbejdet med Laid Back, Rune T. Kidde, Cock Robin, Terminal Argh m. fl.
Jon Anderson. Konservatorieuddannet ex-australier. Om dagen pianist på børnenes balletskole. Om aftenen improvisator. Var som Jah Bozo med i Banzai Republic, der har remixet Gud og hvermand.

'Køligst af alle katte' udkommer på cd, download og stream.

Udgives på Mabel The Label og er i butikkerne d. 09. november 2017

Arrangør

Lokation

Bryggekælderen, Njalsgade 15, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .