Event aflyst

Hoya Planteplanet Workshop

DKK 385,00

Sted

Dato

24 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi skyder foråret i gang med en grøn planteworkshop og har glædet os til at invitere Kaja Skytte ind i vores jungle i Nordhavn. 

Denne aften skal vi lave planteplaneter med hængeplanten Hoya som vi er helt vilde med. På workshoppen lærer du at binde din egen Hoya-planteplanet som du får med hjem. 

Pris pr. deltager: 385 kr. 

Program

19.00: Velkommen i Plant København med the, kaffe og snacks. 

19.00-21.00: Oplæg omkring Studio Kaja Skytte og fortælling om designprocessen til Planteplaneter. Derefter binder vi en Hoya planteplanet man får med hjem. Læs mere om Kaja skytte og planteplaneter på: www.kajaskytte.dk

Bemærk tilmelding er bindende.

Bonus info: Som deltager på Hoya-planteplanet workshoppen får du mulighed for at købe planter og krukker i Plant København med 15% på selve aftenen. 

Vi glæder os til at se dig i Nordhavns jungle

De grønneste hilsner 

Cille, Maja og Kaja

Arrangør

Lokation

Plant København Nordhavn Plant København Nordhavn, Århusgade 132, 2150 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .