spring til hovedindhold

HUGO AWARDS 2024

HUGO AWARDS 2024

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

08 jun 2024 kl. 19:30 - 09 jun 2024 kl. 02:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

D. 08. juni 2024 er en betydningsfuld dato for unge, dygtige og engagerede filmskabere som ønsker at få en fod ind i den prestigefulde og hårdnakket filmbranche. D. 08. juni får de en mulighed for at vise deres talenter, og for at blive hyldet og æret af professionelle filmaktører og den kulturinteresserede offentlighed, til en af årets vigtigste filmbegivenheder, Hugo Awards.

Awardshowet er en etableret tradition, der forener nuværende og tidligere studerende på Film- og Medievidenskab. Hugo er en hyldest til filmkunsten og fejrer dens betydning som bærende kulturudtryksform. Det er en udfordring at etablere sig i filmbranchen, og derfor tjener kortfilm ofte som springbræt for kommende og dedikerede stjernefrø.

Arrangør

Lokation

Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder