​Hukaos x HvadEvigt

16 maj 2014 kl. 22:00 - 17 maj 2014 kl. 00:00

Brøndsalen, Frederiksberg Runddel , 2000 Frederiksberg

STÅHEJ præsenterer Hukaos x HvadEvigt

D. 16. maj bliver beskidte beats og ærlige tekster inviteret indenfor i Brøndsalens aristokratiske rammer, hvor de to mest markante musikkollektiver lige nu vil sørge for, at du får din balsals-grind på.

STÅHEJ sætter aftenens rammer, og markerer sig endnu en gang på Frederiksberg med en aften, der udfordrer koncertoplevelsen og sætter fokus på fremtidens spillested.

// Hukaos x HvadEvigt

De to fremadstormende hiphop/RnB kollektiver fra Århus og Ålborg slår sig sammen om at lave en mini-tour for at give en unik oplevelse. D. 16. maj kommer de til Frederiksberg.

De to crews har skabt deres egen platform det sidste års tid med diverse udgivelser og koncerter rundt i hele landet. Ideen om samlede koncerter opstod på baggrund af deres tætte musikalske samarbejde og ikke mindst et venskab som er opbygget igennem de sidste par år.

Det melankolske, ærlige og stemningspræget lydbillede er en rødtråd igennem alle artisterne samtidig med at hver har deres historie at fortælle. Der vil være nogle af artisterne som du kender i forvejen, og nogle som du først stifter bekendskab med i løbet af koncerterne. Dette er også formålet med at bringe to upcoming musik kollektiver sammen - at give publikum en diversitet af artister og en oplevelse som kan stimulere flere forskellige sanser.

Artister du kan opleve:

Hukaos: Tais, Karl William, Louis Rustum

HvadEvigt: Danni Toma, Lord Siva, Bulut LOC, MC Intensiv

Billet

Salg lukket