hummel CUP 2017 for U14-U18 piger

17 mar 2017 kl. 16:00 - 19 mar 2017 kl. 15:00

Højvangskolen/Bankagerskolen, Ternevej 83, 8700 Horsens

Vi skal løfte i flok


Tilmelding til træningslejr samt forældre hjælp!!!

Rigtig mange pigespillere i alderen 8 til 19 år kommer til Horsens i det tidlige forår, med forventning om gode oplevelser både på fodboldbanen, men ikke mindst også før, imellem og efter kampene. Sædvanligvis har vi i Horsens ry for et meget højt serviceniveau, og det skal vi selvfølgelig kæmpe for at bevare, også i årene fremover.

Men det kræver at alle yder en indsats, både spillere og ikke mindst forældrene. Det er vigtigt, at ALLE giver en hånd med. Vores vagtplaner er angivet med tider og arbejdsopgaver, så det

er ganske lidt der skal til, for at man som forældre eller spiller er med at hjælpe klubben med afvikling af vores utrolig populære træningslejr.

Der skal besættes i alt ca. 75-100 vagter pr. weekend i perioden fra fredag sidst på eftermiddagen til søndag sidst på eftermiddagen. Vagterne omfatter alt fra madlavning, servering, rengøring, nattevagt o.lign. Vi anmoder derfor på det kraftigste, at netop DU og husstandens øvrige medlemmer melder sig under fanerne og bidrager med den nødvendige arbejdskraft. Hvis du/I er forhindret i at give en hånd med i den weekend, hvor din/jeres datter evt. deltager i træningslejren, er der mulighed for at hjælpe på den anden træningslejr. Mon ikke alle kan afsætte nogle timer til praktisk klubarbejde i løbet af 2 weekender.

Økonomisk tilskud til aktiviteter som tak for hjælpen:

Som tak for forældrenes indsats modtager hvert trin et økonomisk tilskud til aktiviteter og hvor nogle trin deltager næsten "gratis" i stævner, andre kommer til sommerstævner og hver andet år tager vi til turnering i udlandet.

U14-U15 piger

Salg lukket

U16 piger

Salg lukket

U18 Piger

Salg lukket

Gæstebillet

Salg lukket