Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hummel og Gerson

Afholdt event

Hummel og Gerson

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

21 nov 2023 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Sammen med Lynge Kammerorkester opfører Birkerødkoret Johann Hummel: Messe i D-dur op. 111 (1808) og Georg Gerson: Ouverture i D-dur (1813).

For den musikalske ledelse står Torben H.S. Svendsen

BILLETTER KAN OGSÅ KØBES VED INDGANGEN

Johann Hummel (1778-1837), som blev født i Tjekkiet, var en fremragende pianist og en kendt og anerkendt komponist i sin levetid. Han debuterede som vidunderbarn, og som niårig blev han elev af Mozart. Som barn foretog han koncertrejser rundt i Europa og besøgte bl.a. København. Johann Hummel komponerede i alle genrer, i dag er han især kendt for sin trompetkoncert, som spilles ganske ofte. Hans messe i D-dur fra 1808 er smuk, elegant og et værk, som bevæger.

Georg Gerson (1790-1825) var dansk og bankier, hvilket han arbejdede som hele sit liv. Musikken dyrkede han ved siden af, og han både spillede, komponerede og var en aktiv del af det køben-havnske musikliv. Som ung studerede han musik både i København og i Hamburg. Som Hummel var han samtidig med Beethoven, og hans musik er i den lette og sprudlende wienerklassisk ikke ulig den unge Beethovens værker.

Arrangør

Lokation

Mørdrup Kirke, Vestermarken 2, 3060 Espergærde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .