HUN - Krop, Styrke & Seksualitet - et forløb for kvinder v/ Amanda Lagoni & Michelle Miller

25 sep 2019 kl. 19:00 - 21:30

Grønnegade, Grønnegade 26, 3. sal, 1107 København K

HUN

Krop, styrke og seksualitet

Hvilken kvinde vil du være?

Du besidder allerede ressourcerne, potentialerne og styrken

HUN er et forløb til kvinder, der vil udforske potentialerne i deres krop, styrke og seksualitet. Forløbet består af 4 fysiske møder og 2 online foredrag og lægger vægt på din individuelle proces samt fællesskabet imellem kvinderne.

HUN handler om, at vi sammen bliver klogere på hvad det vil sige at være kvinde, på godt og ondt. Hvor vi igen eller påny møder vores potentialer og dybe visdom. Kroppens visdom, hovedets visdom, kønnets visdom. 

I forløbet skal vi blandt andet…

  • kontakte og bevæge kroppen
  • aktivere stemmen
  • besøge bunden
  • trække vejret
  • fordybe os indadtil og udadtil

Gennem undervisning og guidning vil vi undersøge det vigtige spørgsmål: Hvilken kvinde vil du være? Og vi udforsker værdierne der ligger til grund herfor. 

Ud fra hver vores arbejde med kvinder, gennem samtaler, grupper og forløb over de sidste 10 år, har vi sammensat et forløb til kvinden der ønsker kontakt til både hovede, krop, hjerte og køn.

Michelle Miller er uddannet psykolog ved Københavns Universitet og sexolog ved Sexologiskolen. Hun driver Millersterapi, som er en terapi-, foredrag- og kursusvirksomhed til kvinder, mænd og par, der ønsker at arbejde dybdegående med psykologiske ressourcer og dynamikker og med seksualiteten som en vej til at skabe healing og transformation i sig selv og i sit parforhold. Hun har gennem flere år kørt forløb med kvinder og har stor erfaring med at arbejde med kvinder i grupper, særligt omkring seksualitet.

Amanda Lagoni er uddannet sexolog og parterapeut, og sanger fra Det Jyske Musikkobservatorium. Hun driver egen klinik for sexologi og samtaleterapi i København, underviser, holder foredrag og skriver for diverse magasiner. Hun har bl.a haft “Kvindecirklen” i samarbejde med Mie Moltke i 5 år, som var månedlige kvindeaftener med fokus på krop, hovede og hjerte, og hun har kørt flere forløb for kvinder omkring krop, kærlighed og kommunikation over de sidste 4 år.

Der er plads til Maksimalt 14 kvinder, og kurset kører kun, ved minimum 10 kvinders deltagelse.

Datoer for forløb;

25/9 kl 19 - 21.30 

2/10 kl 20 - 21 (online oplæg og opsamling)

9/10 kl 19 - 21.30

23/10 kl 19 - 21.30

30/10 kl 20 - 21 (online oplæg og opsamling)

6/11 kl 19 - 21.30

Pris for forløb; 2900 kr