Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HUN SOLO MIDSOMMERFEST

Afholdt event

HUN SOLO MIDSOMMERFEST

Fra DKK 190,00

Sted

Dato

23 jun 2023 kl. 16:00 - 24 jun 2023 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

MIDSOMMERFEST FOR ALLE! OG AFTENKONCERT MED HUN SOLO

HUN SOLO er vanvittigt stolte over at kunne præsentere et stærkt lineup: BRIMHEIM, LUCKY LO, JENNY WILSON, NØX + JOMI!

HUN SOLO og Odds and Ends inviterer København til musikalsk midsommer fejring, samt et endeligt opgør med hekseafbrænding. Vi fejrer lyset, livet og fællesskabet!

MIDSOMMER BÅL arrangement kl 16:00 - 22:00 (Fri entré)
En aften med stort Skt Hans bål, båltale af en prominent taler, fællessang af helt ny midsommersang, børnebål og båltale af 13-årige Dunja, god mad, lækre øl og blomsterkranseværksted

HUN SOLO AFTENKONCERT kl 22:00 - 00:00 (Entré 190 kr): Brimheim, Lucky Lo, Jomi, samt to endnu ikke offentliggjorte artister.

DJ Ladybox kl 23.40-1:30 (Fri entré)
Den cooleste DJ duo sender natten afsted


PROGRAM (Fri entré):
16.00 - 22:00: Dørene åbner med lækker mad, bar og DJ
17.00: Gratis Blomsterkranseværksted for alle køn og aldre (til   Kl 20.30) Lav din egen midsommer-blomsterkrans.
17.30: Børnebål + båltale af 13-årige Dunja, snobrød og skumfiduser
20.30: Det store midsommerbål tændes! Midsommertale af      prominent taler, samt fællessang af ny midsommersang          ved Nana Jacobi
22.00: HUN SOLO aftenkoncert (Entré)
23.40: DJ Ladybox (Fri entré)

Kom med til en episk aften!

Det hele udspiller sig på en ny, cool, Berliner-inspireret venue i Nordhavn, ved navn Odds and Ends, og som ligger lige ved siden af Tunnelfabrikken.


Om kunstnerne:
BRIMHEIM:
Brimheim er på stjernefart netop nu. Hun kommer med et usædvanlig smukt gothpop-univers, hvor bedrøvet guitar går i samspil med hendes dybe, inderlige stemme, der får tiden til at stå stille. Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens præmis om fængslende omkvæd og klare melodier.

Singlen ‘Exquisite Bliss’ blev ‘Ugens Uundgåelige’ på P3 i 2020. I 2022 udgav hun sit debutalbum ‘Can’t hate myself into a different shape’, der modtog stor opmærksomhed, bl.a et væld af femstjernede anmeldelser og forsiden af GAFFA-magasinet.

LUCKY LO:
Lucky Lo har netop udgivet den boblende indiepop-single Peak/ Vallay, og annonceret nyt album i oktober. Lucky Los debutalbum Supercarry fra 2022 fik stor opmærksomhed og ros fra fans, musikmedier og radio fra mange verdenshjørner, og skød hende med raketfart ind på den danske musikscene. Hendes mørke, sprøde stemme og melodiske, livsbekræftende og organiske indie-poptunes er hendes varemærke, ligesom hendes nærvær ved koncerter er helt særligt.

Lucky Lo forener mennesker gennem musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle traumer til triumf. Lucky Los sange rummer mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens betydningsfulde strømninger som seksuel frihed og mental sundhed.

JENNY WILSON
Den ikoniske, svenske indie-dronning Jenny Wilson har gennem sin markante karriere taget det ene kontroversielle tema op efter det andet, og omsat det til en kraftfulde, beat-bårede og dynamiske indiepopsange, leveret med altid imponerende intensitet - både på albums og på scenen. Hun har modtaget fire svenske grammyer for sin musik.

I 2021 udgav hun albummet ‘Mästerverket’, som hun beskriver som “mit mest selvransagende og nøgne værk. Spørgsmålet der stilles er: “Hvordan i helvede kunne det gå som det gjorde?” Pladen er en rejse gennem den fortvivlelse, ensomhed og udmattelse jeg følte efter et turbulent årti. Men den beskriver også en stræben efter at have det godt, at stole på at livet kan vende, hvis man tør give det en chance”.

Wilson har gennem karrieren bevæget sig fra sanger/ guitarist i 'First Floor Power', gennem soloalbums, der omhandler barndomstraumer, moderskab, kræft og seksuelle overgreb, til at udforske "erotisk horror ambient" i duoen 'Driften'. 

JOMI:
JOMI er en stærk, særegen og erfaren kunstner i dansk musik. Hendes stemme taler tydeligt og poetisk, med tekster der går lige i hjertekuglen og musik, der griber ud efter lytteren. Både når emnerne er kærlighed, samtykke eller storbyens dødedans. Lyden låner hun fra både pop, jazz, folk og blues. Her er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt legebarn, der frit har fundet musikken præcis hvor den tog hende hen.

Med talrige udgivelser både i eget navn og med bandet, Speaker Bite Me, har Jomi markeret sig som en alsidig kunstner, komponist og skribent, der mestrer både stemme, tangenter, strenge, kompositioner og ord. Derudover er Jomi komponist på TV2-successerien "Dansegarderoben".

NØX:
“Raptalentet Nøx indtog Uhørt, som om hun allerede var en superstjerne” skrev Soundvenue om Nøx, da hun spillede på festivalen i 2022. Nøx rapper og synger med flow, nonchalant, flabet attitude og noget på hjerte. Hendes beatdrevne univers er fyldt med afmagt, eufori, sex, sorg, absint, cigaretter og besværlig kærlighed, og taler til både hjerne, hjerte og krop. Nøx har samarbejdet med artister som Klam Fyr og Josie Amadonna, og været på scenen med bl.a Bede B og Tue Track. 

Da hun i 2022 spillede på Uhørt Festival skrev Undertoner: “Nøx bevægede sig ubesværet rundt på scenen, som om hun aldrig har lavet andet, mens hun spyttede sine lyrisk-imponerende og livsrealistiske tekster ud over publikum (...) Det var råt, det var ægte og vanvittigt skarpt.”


Arrangør


Lokation

Odds and Ends, Tunnelfabrikken, Oceanvej 1, 2150 Nordhavn, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .