HUN SOLO X DANSEPAVILLONEN

eventet sluttede

HUN SOLO X DANSEPAVILLONEN

Sted

Dato

17 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

HUN SOLO INVITERER TIL KONCERTAFTEN I DANSEPAVILLONEN

✨ Den 17 juni 2022 kan man for anden gang opleve en unik HUN SOLO koncert i den smukke venue Dansepavillonen i Sydhavnen ✨

Her kan man opleve et ekstremt spændende lineup bestående af Bette, Luna Ersahin (AySay), Where Did Nora Go, Amanda Bøg og Lea Kampmann. Alle kunstnere træder helt alene ind på scenen, skaber unikke solokoncerter og inviterer på musikalske rejser, som meget vel kan have din nye yndlingsmusik som destination.

HUN SOLO er et musik community som består af et koncert koncept, et pladeselskab samt online platformen HUN SOLOCIETY.  Alt sammen med fokus på musikindhold skabt af kvinder og kønsminoriteter. Siden 2016 har HUN SOLO sat spot på kvindelige kunstnere for at forbedre kønsbalancen i dansk musik.

Det er HUN SOLOs mission at fejre en nuanceret diversitet af udtryk og lade dygtige, vilde, sensuelle, passionerede, smukke, sårbare og stærke artister udfolde deres fortællinger med power, integritet og høj kvalitet.

Aftenens line-up:

⋆˚˖༄  Bette

Bette er en funklende R&B stjerne på den danske musikscene. I begyndelsen af 2022 udgav hun det fremragende album ‘Min’, og nu er hun klar til at servere sin helt egen stærke version af poppet og tænksom R&B. Hun begyndte at skrive musik sammen med Emil Kruse tilbage i 2017 - og to år senere ramte singlen ‘Hører Dem Ikke’ radiofladerne, blev ‘Ugens Uundgåelige’ på P3, og Bette blev nomineret til Soundvenues Fremtidspris, spillede Spot Festival, Redbull Stripped Sessions, Tivoli og Distortion. Nu er hun klar til at indtage livescenerne med sine nye sange.

Lyt her: https://spoti.fi/3N3sZyN

⋆˚˖༄ Luna Ersahin (AySay)

Luna Ersahin er normalt forsanger i bandet AySay, som er offentliggjort til dette års Roskilde Festival! Hun har netop spillet en fantastisk koncert på Spot Festival 2022, sammen med Rezwan Farmi (Rest In Beats). GAFFA skrev om koncerten: “En rørende, dyb og ind-under-huden-rejse (...) der rammer lige i hjertekulen”

Luna Ersahin er verdensborger og multiinstrumentalist med kurdiske, tyrkiske og danske rødder. Man kan opleve hende synge på et væld af forskellige sprog, spille på det tyrkisk/kurdiske strengeinstrument saz eller fyre den af på det brasilianske percussioninstrument pandeiro.

Lyt her: https://spoti.fi/39BJLqk

⋆˚˖༄ Amanda Bøg

Aarhusianske Amanda Bøg er en sanger, musiker og sangskriver, der står på skuldrene af helt store historiefortællere som Sebastian og Tracy Chapman. Hendes personlige fortællinger bliver leveret med en stærk vokal og krydret med tætte vokalharmonier, stemningsfyldte klangflader, og knitrende trommer. Lytteren inviteres helt tæt på, og der bliver der talt råt for usødet om alt fra tunge, svære følelser til stor boblende forelskelse.

Lyt her: https://spoti.fi/3P7KJLu

⋆˚˖༄ Lea Kampmann

Lea Kampmann er en dansk/færøsk sanger og sangskriver, og har i starten af 2022 udgivet sit debutalbum ‘If I ever made you cry, I’m sorry’, med atmosfærisk dreampop.. Et album som GAFFA beskrev som “autentisk og sårbart” og tilføjede: “Albummet efterlader ingen tvivl om, at Lea Kampmann er en enormt dygtig musiker og sangskriver”

Lyt her: https://spoti.fi/3kVpyy4

⋆˚˖༄ Where Did Nora Go

Where Did Nora Go er aliaset for sanger, cellist, pianist og komponist Astrid Nora. WDNG er blevet rost for sin karakteristisk sjælfulde stemme, og hun inviterer lytteren med ind i en stemningsfuld verden. GAFFA beskrev i 2019 musikken som “drømmende og organisk artpop, der er syet af sårbarhed og blottet for unødvendige lag”

WDNG skaber musik, der henter sin lyd både i den klassiske musik og i ambiente, elektroniske soundscapes, lag af celloer, stemme, synth og klaver.

Lyt her: https://spoti.fi/3kUQpdV

HUN SOLO

HUN SOLO modtog i 2020 særprisen ‘Tak Rock Prisen’, ved årets GAFFA Prisen show, en pris som gives til en aktør, der “har gjort en ekstraordinær indsats for dansk musik”.

HUN SOLO har præsenteret mere end 90 forskellige kunstnere og turneret i hele landet flere gange, spillet på Roskilde Festival og Smukfest samt på Færøerne og i Pakistan.

En HUN SOLO-koncert er altid en unik oplevelse med nye artister på scenen, hvor hver musiker indtager scenen med en solo-performance

HUN SOLO har for nylig søsat online-platformen HUN SOLOCIETY, hvor man som medlem både støtter arbejdet med at skabe fokus på diversitet i musiklivet, og samtidig modtager man hver måned en masse lækkert musikindhold, skabt af kvinder og kønsminoriteter.

HUN SOLO Records står bag en række singler og albums, med flotte anmeldelser, stor radiorotation samt mange playlisteplaceringer.

Læs mere om HUN SOLO her:

https://hunsolomusic.com/

IG: instagram.com/hunsolomusic/

FB: facebook.com/hunsolomusic

Arrangør

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .