Hurtiglæsning for Unge Studerende

14 okt 2018 kl. 09:30 - 17:00

-, - Storkøbenhavn

Vil du lære at læse hurtigere, koncentrere dig bedre og forstå mere af dét, du læser?


Måske har du afsluttet en ungdomsuddannelse og er i gang med at læse videre? Eller også er du godt i gang med et studie, og synes det er hårdt? Men hør - det behøver det altså ikke at være!

Kom og brug en søndag på at få opdateret dine læse- og læringsværktøjer, så du kan komme nemmere og gladere gennem studiet!

Målet er ganske enkelt at øge din læsehastighed væsentligt, give dig nogle powerfulde værktøjer til at strukturere og repetere, og samtidig sørge for at forståelsen af det, du læser, er på plads. Det er ikke så svært, som det måske lyder. Det kræver bare de rigtige læseteknikker og et positivt mindset.

Det intensive hold med kun 6-10 deltagere betyder, at vi kan tage hensyn til den enkeltes læse- og studiemæssige forudsætninger. Der er tid til personlig feedback og coaching, og vi kan tage hensyn til netop din læringsstil.

Aldersgruppen er typisk unge mellem 15-23 år, men ring hvis du er i tvivl, om kurset er noget for dig.

Hvem er underviseren?
Anja Thybo har i 15 år undervist i Hurtiglæsning for Uddannelseshuset. Du møder en erfaren underviser, der brænder for unge menneskers læring og udvikling, og som har specialiseret sig i læse- og læringsstrategier.

Med den nyeste viden om læsning, accelereret læring og læringsstile skaber vi et powerfuldt læringsrum i trygge, hyggelige rammer. Det sikrer dig store resultater på kort tid!

Her kan du se en kort video med underviseren og et par video testemonials fra to tidligere deltagere, Line og Kris.

_____________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 45 42 32 44, og få en snak om mulighederne for dig eller din datter/søn. Du kan også blive ringet op af Anja, og sammen med hende finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

1 person

Salg lukket

2 pers. med 25% rabat på den sidste tilmelding

Salg lukket