Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

HVA' SÅ NU?

eventet sluttede

HVA' SÅ NU?

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

24 mar 2023 kl. 12:00 - 13:30

Beskrivelse

"Ungdommen skal forholde sig til nogle meget større problemer end dem, vi stod overfor i min hippie-ungdom. Verden var mere enkel, da jeg var ung. Så hvis I gider at høre på en gammel boomer, så vil jeg bare sige én ting til ungdommen. Tak fordi I prøver at reparere alt vores lort!"

Jeppe, 73 år - medvirkende i forestillingen


C:NTACT har skabt forestillingen HVA’ SÅ NU?, der, på tværs af generationer, belyser de forskellige overgange livet byder én.

På scenen møder vi en gruppe ældre, som deler deres oplevelser, tanker og følelser om overgangen fra arbejdsliv til seniorliv. Derudover møder vi en gruppe unge, som fortæller om deres oplevelser med særlige overgange i ungdomslivet såsom uddannelse, drømme om og valg for fremtiden.


Fortællingerne sætter fokus på de livserfaringer og ressourcer seniorer har opnået gennem livet og kaster lys på de udfordringer og succeser, man står overfor som ung. Ved at bringe de ældre og unge sammen på scenen skabes relationer på tværs af generationer.

Kom ind og oplev, hvad der sker, når generationer mødes og spejler sig i hinanden og publikum!

Dørene åbner 30 minutter før. 

Projektet er støttet af Københavns Kommune.

Arrangør

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.

Lokation

Edison Teater Edison Teater, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .