Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hvad er danskhed?

Event aflyst

Hvad er danskhed?

Fra Gratis

Sted

Dato

05 mar 2019 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Fremvirkes Forsamlingshus: Hvad er danskhed?

Der tales om danskhed her, der og alle vegne. Men hvor kommer den fra? Hvad består den af? Hvor er det egentlig, at man finder den? Lider den, eller lider den blot af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser?

Kom i Fremvirkes Forsamlingshus og sæt ord på sagen. Til at sparke samtalen i gang har vi besøg af:

 • Kenneth Kristensen Bernth, Dansk Folkeparti
 • Teddy Nalugo, børnehaveklasseleder i København
 • Uffe Elbæk, Alternativet

Desuden kan du møde historikeren Mikael Jalving, der ved, hvornår nationalismen og danskheden opstod.

Aftenens program er lagt i hænderne på Fremvirkes uforlignelige værtspar, Frk. Andersen og Hr. Escherich; et dansk makkerskab undfanget i vejkrydset mellem Bakkens Hvile, Langeliniepavillonen og Silicon Valley.

Ved flyglet Alex Bach Andersen.

I løbet af aftenen skal vi ikke blot føle os umanerligt danske, rørstrømske og ambivalente, der vil også være satirisk fællessang og den store Fremvirke-konkurrence, hvor man kan vinde et Dannebrogsflag.

Inkluderet i prisen er dansk termokaffe, Danish Butter Cookies og vores uforlignelige, meget danske Fremvirke-Spritzers.

Teenagere kommer gratis ind.

Dørene åbnes kl. 18:00 og vi starter kl. 18:30.

Arrangør

Fremvirke er en ny oplysningsbevægelse med indhold, der peger målrettet mod fremtiden.

Lokation

Vartov, Store sal Vartov, Store sal, Farvergade 27, 1463 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .