spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hvad er den gode myndighedssamtale?

Afholdt event

Hvad er den gode myndighedssamtale?

Fra DKK 50,00

Online-event

Dato

07 mar 2023 kl. 09:00 - 11:30

Beskrivelse

HVAD HANDLER DETTE HYBRIDSEMINAR OM? 

Dette seminar handler om den gode myndighedssamtale, om erfaringerne med at sidde på den ene og den anden side af bordet og om hvad forskning i myndighedssamtaler kan lære os på kryds og tværs af udfordringer, alder og geografi.

Til seminaret kan I høre erfaringerne fra både den tidligere udsatte unge, der gennem sin opvækst har deltaget i utallige myndighedssamtaler og den erfarne socialrådgiver, der har taget rejsen fra som nyuddannet socialrådgiver at blive kastet ud i myndighedssamtalen med udsatte unge til at arbejde helt tæt på de unge på udførersiden til i dag at forske og undervise morgendagens socialrådgivere.

HVORFOR ER DETTE TEMA VIGTIGT? 

Alt for mange børn og unge oplever sig ikke hørt og inddraget i deres egen sag, når de er til samtale med deres sagsbehandler i kommunen. Mange sagsbehandlere er usikre og føler ikke, at de har de rigtige kompetencer. For hvordan kan sagsbehandleren opnå en god kontakt og give udviklingsstøtte til børn og unge, når man samtidig skal optræde som myndighedsperson?

Alle bliver mere og mere bevidste om, at børn og unge skal deltage i egen sag. Vi mener at myndighedssamtalen er den primære nøgle til denne deltagelse. Så hvordan kan vi i højere grad og mere systematisk sikre gode myndighedssamtaler? Hvad er en god myndighedssamtale i det hele taget?

HVEM ER DET RELEVANT FOR?

  • Ansatte i familieafdelinger, herunder myndighedsrådgivere, fagprofessionelle i foranstaltninger og ledere. 
  • Medarbejdere og ledere i Familieretshuset og Socialtilsyn. 
  • Undervisere og studerende på Socialrådgiveruddannelsen. 
  • Ledere, konsulenter, forskere eller andre, der interesserer sig for udvikling af redskaber til måling af kvalitet i myndighedssamtaler eller socialt arbejde.  
  • Alle der taler med unge i en myndighedskontekst. 

Signe Steensbæk, socialrådgiver og lektor i socialt arbejde ved Københavns Professionshøjskole     

Hvordan kan man måle kvaliteten af en myndighedssamtale?  

Med afsæt i Signes egne erfaringer som socialrådgiver og underviser fortæller hun om forskningsprojektets arbejde med at udvikle og teste kvalitetskriterier og præsenterer projektets bud på en model, der kan måle kvalitet i myndighedssamtaler. 

Fransiska Mannerup, har studeret kommunikation og socialvidenskab og er bestyrelsesmedlem i De anbragtes vilkår   Et ungeperspektiv på myndighedssamtaler 

Med afsæt i Fransiskas erfaringer med at deltage i myndighedssamtaler med forskellige formål og skiftende sagsbehandlere gennem tiden, fortæller Fransiska om sin deltagelse i forskningsprojektet og det særlige blik, hun har på kvalitet i myndighedssamtaler. 

HVORFOR SKAL I VÆRE MED? 

Få ny inspiration til at skabe forandring i jeres hverdag og lær sammen og af hinanden. Til seminaret vil I høre erfaringer fra begge sider af bordet og få mulighed for at dele jeres egen erfaringer og dilemmaer både med hinanden og de to oplægsholdere.

PRAKTIK: I sidder fysisk sammen på jeres arbejdsplads og så streamer vi oplæg (Talks) ud til jer. Når I har set oplæggene, har I en styret samtale i jeres arbejdsfællesskab. Derefter er der en online dialog mellem oplægsholdere, jer og andre deltagere fra hele landet. Deltagerlink sendes ud på mail til jer om morgenen før seminaret. 

Hybridseminaret er det første af to seminarer med afsæt i erfaringer fra den forskning der førte til Min RådgivningsPartner. I det andet seminar Hvordan kan kommunale myndighedssamtaler med børn og unge få et forskningsbaseret kvalitetsløft? sætter vi fokus på redskaberne i Min RådgivningsPartner og det videnskabelige fundament.

Arrangør

Social Talks nytænker videndeling og bygger bro mellem forskning og praksis til gavn for sårbare børn og unge. Vi oversætter og deler viden, så viden bliver spredt og opnår forankring på modtagernes præmisser. Vi udvikler en ny infrastruktur med events, talks, digital videoplatform og netværk for formidling og læring om bedste nye praksis. Formålet er at gentænke velfærd og at bidrage til et bredt velfærdsløft gennem videndeling.

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .