Hvad er et meningsfuldt familieliv? Aarhus - formiddag

Hvad er et meningsfuldt familieliv? Aarhus - formiddag

Fra DKK 195,00

Sted

Dato

09 jun 2023 kl. 11:00 - 12:45

Beskrivelse

OBS: Til formiddagsforedraget er babyer/små børn velkomne. Hvis dit barn larmer meget undervejs, bedes du forlade salen (indtil der falder ro på igen).

Kom og hør forfatter og foredragsholder Maj My Humaidan fortælle om sit familieliv og sin egen udvikling de seneste 10 år, fra hun og hendes mand, musiker Kristian Humaidan, flyttede med deres fire børn til Ærø, begyndte at hjemmepasse og hjemmeskole og frem til i dag, hvor børnene går i skole, men stadig har hyppige fridage og familien i det hele taget insisterer på selv at være medskabere af deres hverdag.

Den 14. april udkom Maj Mys bog “Ærø Manifestet - om længslen efter et andet familieliv” på forlaget Gyldendal, og i den forbindelse kommer hun til Aarhus, og holder sit nye foredrag om at lede efter og finde det meningsfulde hverdagsliv i en kultur, hvor der kun er plads til hele mennesker, hvis man skaber pladsen selv.

Undervejs i foredraget kommer Maj My ærligt og med humor omkring temaer som:
normkritik og samfundsfortællinger, barndommens muligheder, længslen efter lykke, udmattelse, ensomhed, skolevægring og hvad man kan stille op, hvis man ikke passer ind i de kasser, som samfundet har stillet frem.

Foredraget varer en time efterfulgt af 45 minutters spørgetid.

Arrangør

Maj My holder foredrag, workshops og retreats, som inspirerer deltagerne til at se deres liv i øjnene og skabe den hverdag, de drømmer om. Find links på www.majmy.com

Lokation

Lilleby Aarhus, Nørre Allé 13 Stuen i baghuset, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere