Hvad er stress - og hvordan undgår vi det?

26 sep 2018 kl. 17:00 - 19:00

Forbundet Arkitekter og Designere, Åboulevarden 23, 8000 Aarhus

Foredrag om stress

Det kan være svært at skelne stress fra travlhed og vide helt præcist hvad man skal gøre hvis energien og overskuddet daler. I dette foredrag vil du høre om, hvad stress er og hvilke tegn du skal være opmærksom på hos dig selv og dine kollegaer – så du kan reagere i tide.

Du vil også høre om, hvad der gør os stressede på arbejdet og du vil få nogle konkrete redskaber til at forebygge og håndtere stress, så du kan fastholde overskuddet og den gode energi.

Om Pernille Rasmussen

Foredragsholder er cand. psych. aut. Pernille Rasmussen. Pernille er erhvervspsykolog med speciale i stress og trivsel og ejer af virksomheden Grow People. Hun har 12 års erfaring som psykolog og har holdt over 600 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse for både offentlige og private virksomheder og underviser både læger og psykologer. Derudover holder Pernille også kurser i mindfulness og er forfatter til tre bøger om stress.

Læs mere om Pernille her: http://www.growpeople.dk/pernille-rasmussen

Test dig selv

Føler du dig stresset? Tag Grow Peoples stresstest og få en indikation af, om du bør gøre noget for at ændre dit stress niveau. Find den her: http://www.growpeople.dk/stresstest

Arrangementet er gratis for medlemmer af Forbundet Arkitekter og Designere, FAOD

Der vil være en let forplejning inkluderet.

Foto: Ulrik Jantzen

Medlem FAOD

Salg lukket