Hvad er stress - og hvordan undgår vi det?

11 apr 2018 kl. 09:00 - 11:00

Akademikernes Hus , Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg


Robusthed på arbejdspladsen

Har du også spottet begreberne ’resiliens’ og ´robust´ i stillingsannoncer og strateginotater og undret dig over, hvad det egentlig rummer?

Mental robusthed er blevet et buzz-ord, som i stigende grad dukker op på arbejdsmarkedet. Virksomheder efterspørger medarbejdere, der er resiliente og kan klare et hårdt og stressende arbejdsliv uden at bukke under. Men, fokuseres der for meget og for ensidigt på den enkelte medarbejder? Morgenens oplæg handler om god daglig ledelse, ordentlige rammer og en sund kultur som stærkt fundament for en robust arbejdsplads.

Skal vi alle bare blive mere hårdføre for at klare mosten eller har virksomheden også et ansvar for at skabe robuste og resiliente rammer? Mød forfatter og erhvervspsykolog Pernille Rasmussen

Om Pernille Rasmussen

Foredragsholder er cand. psych. aut. Pernille Rasmussen. Pernille er erhvervspsykolog med speciale i stress og trivsel og ejer af virksomheden Grow People. Hun har 12 års erfaring som psykolog og har holdt over 600 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse for både offentlige og private virksomheder og underviser både læger og psykologer. Derudover holder Pernille også kurser i mindfulness og er forfatter til tre bøger om stress.

Læs mere om Pernille her: http://www.growpeople.dk/pernille-rasmussen

Der vil være en let forplejning inkluderet.

Medlem FAOD

Salg lukket