Hvad har danskerne egentlig gang i? Foredrag med Christine Feldthaus

30 jan 2020 kl. 19:30 - 21:30

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Nu har du muligheden for at opleve Christine Feldthaus´ populære foredrag "Hvad har danskerne egentlig gang i", som er udsolgt på rekordtid landet over. 

Hvad har vi danskere egentlig gang i? Det prøver Christine Feldthaus netop at sætte ord på denne aften.

Hun tegner i dette humoristiske foredrag et lidt ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug. Christine kommer med et dagsaktuelt nedslag i danskernes hverdag, med hendes lune facon og på en måde, hvor der er stor risiko for at få gang i grinemusklerne. Hun berører for eksempel emner som:

Hvorfor bekymrer mænd sig pludselig om uønsket hårvækst? 

Hvorfor er kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og ferrero rocher? 

Hvorfor udvikler børn og unge sig til “curling-børn”, der lever i cyberspace? 

Hvorfor ser de deres forældre som “tjenere på 5-stjernede luksushoteller”? 

Og hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?

Hun kommer ind på, hvad der optager os lige nu og her. Du får forklaringen på, hvorfor vi både kan spise “kirsebær” og købe Kählervaser, hvorfor det er vigtigt at være sponsoseksuel og have kælegrise, bybier og en hønsefræser!

Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan vi i den danske middelklasse bruger vores tid og penge. Feldthaus kommer i foredraget vidt omkring, og der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når hun flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser.

Christine har en lang karriere i reklamebranchen, som har givet hende en indsigt i livsmønste og mennesketyper, som har gjort hende en tilbagevendende ekspert i DR-programmerne ‘Kender du typen’ og ‘So F***ing Special’. Christine ved bedre end nogen andre, hvor skabet skal stå. Eller nærmere, hvem der har sat skabet, hvor det står.

Vi garanterer dig en super sjov og underholdende aften, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Bemærk: Pladserne i hver sektion er unummererede. Dørene åbnes kl. 18.30.