eventet sluttede

Hvad har du lyst til at skabe?

Gratis

Sted

Dato

25 sep 2019 kl. 20:30 - 24 okt 2020 kl. 21:00

Beskrivelse

Hver aften kl. 20.30 kan du være med til at lave bevidsthedsøvelser. Altså jeg guider dig igennem en række forskellige meditations- og energi øvelser, som vi i fællesskab udføre, så det er tilpasset jer og jeres energi.

Emnerne kommer til at variere fra gang til gang, og varigheden på de forskellige øvelser, kommer også til at variere fra gang til gang. Hver dag starter med at jeg taler lidt om selve emnet eller hvad der lige røre sig den dag, laver nogle energi clearings osv. inden selve øvelsen går i gang.

Alle øvelserne vi være tilgængelige for dig på facebook i en lukket gruppe og på hightail hvor du kan downloade dem til din computer - Hvis du ikke har adgang til facebook, kan du stadig være med (dog ikke live) Du vil i stedet få adgang til optagelserne af øvelserne hver dag.

Hvorår:

Onsdag d. 25. September 2019- d. 24. Oktober 2019

Vi starter hver aften kl. 20.30 - indtil vi er færdige (tidsperioden varierer fra gang til gang) Der kan være enkelte dage hvor tidspunktet bliver ændret, i forhold til øvrige arrangementer. Dette informeres du om i velkomstbrevet eller løbende, hvis det bliver nødvendigt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 28953134 eller på mail access@dorthemie.dk

Arrangør

Lokation

Online Online, Onlinevej, Hvor end du er

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .