spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hvem var Svend Christian Felumb?

Afholdt event

Hvem var Svend Christian Felumb?

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 okt 2023 kl. 19:30 - 21:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Works by Carl Nielsen, Mette Nielsen, W. A Mozart and Svend Christian Felumb

Artist:

V Coloris Quintet

Felicia Gabriela Greciuc - oboe

Adam Koch Christensen - violin

Dana Zemtsov - viola

Andrei Ioniță - cello

Svend Christian Felumb (1898-1972), en dansk oboist, der tidligt blev optaget i Københavns Blæserkvintet, som samarbejdede med Carl Nielsen og fik skrevet dennes Blæserkvintet opus 43 til sig. Han viste tidligt netværksmæssige færdigheder, store ambitioner på kunstens og musikkens vegne og store evner udi arrangering af koncerter mm. Han oprettede som 23-årig musikforeningen Ny Musik, der skulle blive toneangivende, og hen ad vejen tilegnede han sig evner inden for direktion, arrangement, komposition og undervisning, hvorved rigtig mange mennesker fik glæde af hans kreative sind.


  Arrangør

  Lokation

  KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .