Hverdagsarabisk

29 okt 2018 kl. 17:45 - 01 nov 2018 kl. 19:15

Mellemfolkeligt Samvirke, Det Syriske Kulturinstitut i Danmark, Global Platform 4. sal, Fælledvej 12, 2200 København

Hverdagsarabisk for begyndere - "Yalla Nehki Arabi" (Lad os tale arabisk)

Vil du overraske din nabo på trappen med et par hurtige arabiske vendinger? eller måske få en god bekendt eller kollega til at tabe underkæben med en hurtig bemærkning? På dette kursus kan du lære grundlæggende arabisk, så du fx. bliver i stand til kommunikere med de lokale, når du rejser i arabisktalende lande? 

Er du generelt bare nysgerrig på det sprog som mange nytilkomne medborgere taler, og vil du gerne kunne kommunikere med dem? Er du tiltrukket af et af de største sprog i hele verden, og vil booste dine jobmuligheder og kompetencer, så er dette intensive kursus i hverdagsarabisk lige noget for dig. 

Nøglen til at lære en kultur at kende er som bekendt sproget. Du vil dog også tilegne dig et dybere kendskab til kulturelle værdier, traditioner og højtider, og dermed blive mere fortrolig med den mangfoldige arabiske kultur.

Når du er færdig med kurset vil du være i stand til at udføre simple samtaler på arabisk. Du vil kunne præsentere dig selv og din familie, snakke om job, mad og meget mere. Yalla Nehki Arabi !

Vi kommer til at arbejde med kapitel 1 i bogen “Ahlan wa-Sahlan” (Velkommen).

Kurset er et intensivt kursus med start d. 29. oktober og afslutning d. 1. november

Undervisning er mandag – torsdag fra 17:45 – 19:15

Prisen er 800,- pr. deltager (for 2 lektioner á 45 min dagligt i fire dage) 

Undervisning foregår hos Det Syriske Kulturinstitut på Fælledvej 12, 2200 KBH N.

Vi glæder os til at se dig!

Underviserne

Basma

Basma Shahin og er Cand. mag i Mellemøststudier og har en bachelor i arabisk fra Københavns universitet. Basma er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Basma har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mere end tolv år.
Udover det har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige områder og aldersgrupper. Basma har undervist i arabisk forskellige steder bl.a på aftenskolen (Studieskolen) og IMS (international Media Support), hvor hun stod for skræddersyet arabisk kurser for IMS medarbejdere.
På nuværende tidspunkt underviser hun på et gymnasium (Akademisk Studenterkursus).

"Undervisning i arabisk er ikke blot mit job, men det er også min passion" - Basma Shahin

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Basmashaheen12@gmail.com

Buthaina

Buthaina Shaheen og er cand.soc. i Kultur- og sprogmødestudier og Globale studier fra Roskilde Universitet. Hun har også et diploma i undervisningsmetoder fra Damaskus Universitet. Buthaina er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Hun har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mange år både i Syrien og i Danmark og ikke mindst universitetsstuderende og undervisere. Ydermere har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige kulturer og aldersgrupper.

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Buthaina@syriskkulturinstitut.dk

syrisk dialekt

Salg lukket