HVIDOVRE FITCHALLENGE September - November 2019

08 okt 2019 kl. 17:30 - 10 dec 2019 kl. 18:30

Gungevej 2, 2650 Hvidovre


8 UGERS UDFORDRING.

Tilmeld dig vores transformations udfordring!
Startdato første træning Onsdag d. 25 September


For alle personer der går efter at tabe fedtprocent eller/og at bygge ren muskelmasse på.

Deltagerne kommer igennem en udfordring, som ikke blot udfordrer deres krop, men også deres målsætningsevner, psykiske formåen, vaner, adfærd mm.

Vi har det SUPER sjovt og der er plads til alle. Typisk på en udfordring er aldersfordellingen mellem 18 og 65 år. Vægten svinger mellem 47kg og den største +140kg. Træningerne er primært med din egen kropsvægt og vil foregå på tid. Dvs. hvis deltagerne bliver bedt om at tage rygbøjninger i 30 sekunder, så vil der være nogle til træningen som kan udføre 30 stk og nogle som kan lave 2 rygbøjninger. Men alle er færdige på samme tid. FitChallenge handler om sammenhold, og vi strækker derfor ud sammen med lidt inspiration/citater til attituden, og slutter hver træning af med et fælles billede, hvor vi anerkender hinandens indsats. Du kommer til at høre mere på registreringsdagen. FitChallenge er et sjovt koncept, hvor resultater er det vigtigste fokus.

Du bliver start scannet og slutscannet og efter de 8 afholder vi en afslutningsfest, hvor præmierne bliver uddelt og vi anerkender de flotte resultater! Du kan allerede finde datoerne nu under vilkår & krav, og tilføje dem i din kalender.

Det er bevist at gennemførsel er nemmere hvis du starter en ny livsstil sammen med en anden person. Så hvem vil du gerne udfordre???


If it doesn't challenge you - it doesn't change you!

199 kr. i registreringsgebyr for deltagelse i udfordringen, som indeholder:

  • 16 fitness-timer
  • Træning (mandag & onsdag kl 17.30 ) Vi starter udenfor på græs i Rebæk Søpark og sidst i Oktober rykker vi op på Gungevej på asfaldt 
  • Bodyscanning Start - Slut
  • Fitness test
  • Ernæringsvejledning, support
  • Facebook gruppe med inspiration, fællesskab, opskrifter, motivation og sparring
  • Præmier til de bedste resultater

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER TIL RÅDIGHED... SÅ FØRST TIL MØLLLE!
Bemærk: Aldersgrænse min 18 år.

Læs mere her: https://www.facebook.com/HvidovreBodyFit/

VED DIN TILMELDING ACCEPTERER DU VILKÅR OG KRAV: Klik her

Registreringen slutter senest 24 September 2019

Bemærk at du ved tilmelding også skal vælge tidspunkt for hvornår du vil deltage på registrering og få din første bodyscanning - det er vigtigt at du er der til tiden på dit valgte tidspunkt. Mødested sendes i bekræftelsesmail.

Vi glæder os til at se dig!

Hilsen
Hvidovre BodyFit