Hvilken kontrakt har du indgået med livsglæden?

15 dec 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 295,00
Billetter DKK 295,00

OBS OBS OBS 

NY DATO!!!! 

Indre Barn og Hero's Journey som en vej til at se din fortælling og skabe mening med dine valg og forstå de kontrakter, du ubevidst har indgået med livet

Det kan være svært at se meningen med de dybeste svigt, sår og smerter eller måske skamfulde oplevelser, du har gennemlevet. Ofte vil det være begivenheder og følelser, vi mest af alt har lyst til at gemme væk.

Men det er ikke bare forløsende og livsbekræftende  at tage dem frem og dvæle ved dem. Det er også en vej til at se dit eget shine. At forstå den myte om dig, der vækker genklang i andre omkring dig.

Vær et fyrtårn for andre

Dit Indre Barns smerter og måden du healer dem på er et fyrtårn for andre. Det er nøglen til at brænde igennem og blive en inspiration for alle omkring dig. Uanset om det er dine børn, din familie, venner, kolleger eller det er kunder i din forretning.

På denne online workshop får du mulighed for at gå på opdagelse i myten om dig selv. Vi ser på de kontrakter, du ubevidst har indgået med dig selv. Kontrakter der skal opfyldes før du må opleve livsglæde, succes eller kærlighed.

Vi arbejder med The Myth of the Wounded Healer, Indre Barn og Hero’s Journey.

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er coach, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Profile picture
Nana Askov

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

eventet sluttede

Hvilken kontrakt har du indgået med livsglæden?

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke