HVOR HULEN ER JULEN? (familiemusical)

HVOR HULEN ER JULEN? (familiemusical)

Fra DKK 79,00

Sted

Flere tidsrum

2 december 2023 - 17 december 2023

Beskrivelse

OBS! Vær opmærksom på, at "Hvor hulen er julen?" spiller flere gange dagligt, så vær sikker på, at du vælger det rette spilletidspunkt i forhold til, hvornår på dagen du ønsker at se forestillingen. Se oversigten over samtlige spilletider øverst i denne infotekst...

"HVOR HULEN ER JULEN?"
Efter sidste års rekordsættende succes med julemusicalen "Julemysteriet", kan du nu glæde dig til Musicalteatrets helt nye julemusical “Hvor hulen er julen? en hyggelig, underholdende og sjov teaterforestilling for hele familien (egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op), som opføres i KU.BE på Frederiksberg d. 2.-17. december 2023. Forestillingen varer ca. 60 minutter og spiller hele 40 gange i spilleperioden. Køb billetter nu!

Hvor hulen er julen?” er Musicalteatrets sjette julemusical og er en eventyrlig og morsom teateroplevelse, fyldt med nye fantastiske sange og farverige figurer! Forestillingen handler om Julemandens datter, Julejunior, som er godt gal i skralden. Hun er dødtræt af, at hendes forældre altid er møg-travle i december måned og aldrig har tid til at lege med hende. Hun laver derfor ballade med selveste Julens hjerte! Men det er det værste, som en nisse kan gøre, for nissepillerierne ender med, at ingen voksne i hele verden ved, hvad ”jul” er for noget. Menneskepigen Lunas mor og far aner pludselig ikke hvad julekalender, juletræ eller risengrød er for noget. Luna må sammen med sine bedste venner, Ollie og Ruth, forsøge at redde julen, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, og hvis ikke Julejunior har ødelagt julen for altid. Den er i hvert fald helt gal.
 
Om billetsalget
Billetterne er unummererede og koster 79 kr. stk. + gebyr for alle børn/voksne (uanset alder). Har du købt billetter og ønsker at få dem refunderet, hvis du hellere vil se forestillingen på et andet tidspunkt/dato, bedes du senest 5 dage før den forestilling, som du oprindeligt har købt billetter til, kontakte Musicalteatrets billetafdeling (og oplyse købers navn, ordrenummer og spilledato/tidspunkt på dit oprindelige køb) på: billet@musicalteatret.dk – Musicalteatret vil derefter kontakte Billetto om af få dine billetter refunderet, så du kan købe nye billetter til det spilletidspunkt, som du foretrækker i stedet. Billetterne kan ikke ombyttes direkte (kun refunderes), og Billettos købsgebyrer tilbagebetales ikke ved refundering.

Kørestol-pladser
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Hvor hylen er julen?” – du skal blot kontakte Musicalteatret og høre, om der er flere ledige kørestolspladser på den ønskede dag, da der er begrænset plads til de individuelle forestillinger. Er der plads, skal der derefter blot købes en almindelig billet, og Musicalteatret har noteret, at du/I ankommer i kørestol, og vi sørger for, at der så er gjort plads til dig/jer. Kontakt Musicalteatret angående kørestol-forespørgsler på: billet@musicalteatret.dk

Bag "Hvor hulen er julen?"
Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen.
Manuskript: Ida Balslev Jørgensen.
Originalsange: Lars Rahbek Andresen & Ida Balslev Jørgensen.
Koreograf:
Karina Svale.
Sanginstruktør: Sebastian Juul Damgaard.
Instruktørassistent: Filip Mørup Hansen.
Medvirkende (alfabetisk): Nadia Eriksen, Caroline Bang Fredensborg, Clara Theodora Holm, Anna Skovgaard Madsen, Anders Kjær Nielsen, Kristina Cassandra Ramos, Annika Schmidt, Marlene Juhl Skovgård, Sofiia Sommer, Caroline Tranberg, Ida Winding, Marc Zender.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler
Kunne du tænke dig at komme ind at se “Hvor hulen er julen?” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Hvor hulen er julen?” i hverdagene, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere: billet@musicalteatret.dk


Om KU.BE
“Hvor hulen er julen?” bliver opført i KU.BE (se billedet ovenfor), som er et Kultur & Bevægelseshus, der åbnede dørene i 2016 til et fantastisk, opfindsomt byggeri for børn og voksne i alle aldre, fyldt klatrestativer, rutsjebane og meget andet. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Metrolinjerne M1 og M2, S-toglinjerne C, F og H samt buslinjerne 9A, 10, 21, 26, 31, 37 og 142 kører i nærheden af spillestedet.

TIL DE VOKSNE: Glæd jer til Årets Danske Musicaloplevelse 2024!
Gå ikke glip af Musicalteatrets genopsætning af en af vor tids mest populære danske musicals, "VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL", fyldt med 25 af de største hits gennem tiderne fra Dansk Melodi Grand Prix! "Vi maler byen rød: The Musical" opføres på Folketeatrets Store Turnéscene i april 2024 og er egnet fra 10 år og op. Læs mere og køb billetter på Billetlugen nu: bit.ly/musicalbillet

Lokation

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på