Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HVORDAN DRAMATISERER MAN EN KLASSIKER? - Samtalesalon om opsætningen af Stolthed og fordom

Afholdt event

HVORDAN DRAMATISERER MAN EN KLASSIKER? - Samtalesalon om opsætningen af Stolthed og fordom

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

10 feb 2022 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hæsblæsende forelskelse, fornægtelse og kompromisløs kærlighed er i højsædet i Jane Austens udødelige romanklassiker ”Stolthed og Fordom” fra 1813.

I romanen følger vi fem giftefærdige middelklassesøstre, hvoraf den næstældste, Elizabeth Bennet, efter mange forviklinger ender med at erobre den rige, tiltrækkende, men også lettere følelsesforskrækkede Mr. Darcy.

Den romantiske verdensklassiker kan lige nu opleves i en forrygende og anmelderrost teaterudgave på Betty Nansen Teatret.

I relation til den aktuelle opsætning inviterer Bakkehuset og Betty Nansen Teatret indenfor til en samtalesalon med dramatiker Sonja Ferdinand og instruktør Anna Balslev, der er hovedkræfterne bag den imponerende opsætning. 

Bakkehuset danner med sine autentiske stuer, fra det litterære ægtepar Kamma og Knud Lyne Rahbek, rammen om den intime salon. Her skal vi bl.a. tale om de kunstneriske overvejelser, som Sonja Ferdinand og Anna Balslev har haft i processen med at bearbejde den historisk roman fra 1813 til et nyt scenepublikum. Vi skal tale om heltindetyper dengang og nu, samt hvorfor det overhovedet er interessant med en moderne opsætning af den gamle klassiker.

”Stolthed og Fordom” kan ses på Betty Nansen Teatret indtil 12. februar 2022. 

Entré til Bakkehuset er inkluderet i billetten.


Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .