spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Hvordan kan kommunale myndighedssamtaler med børn og unge få et forskningsbaseret kvalitetsløft?

Afholdt event

Hvordan kan kommunale myndighedssamtaler med børn og unge få et forskningsbaseret kvalitetsløft?

Fra DKK 50,00

Online-event

Dato

21 mar 2023 kl. 09:00 - 11:30

Beskrivelse

HVAD HANDLER DETTE SEMINAR OM?


Alt for mange børn og unge oplever sig ikke hørt og inddraget i deres egen sag, når de er til samtale med deres sagsbehandler i kommunen. Mange sagsbehandlere er usikre og føler ikke, de har de rigtige kompetencer. For hvordan kan sagsbehandleren opnå en god kontakt og give udviklingsstøtte til børn og unge, når hun samtidig skal optræde som myndighedsperson?

Seminaret præsenterer et videobaseret redskab: Min Rådgivningspartner, der på et solidt forskningsgrundlag kan hjælpe ansatte og ledere i kommunale familieafdelinger med at skabe kvalitet i deres myndighedssamtaler.

HVORFOR ER DETTE TEMA VIGTIGT?


Alle bliver mere og mere bevidste om, at børn og unge skal deltage i egen sag. Vi mener, at myndighedssamtalen er den primære nøgle til denne deltagelse. Den kommende Barnets Lov stiller krav om langt mere inddragelse af børn og unge, end det, der sker i dag. Så hvordan kan vi i højere grad og på et stærkt forskningsbaseret grundlag sikre gode myndighedssamtaler? Hvordan kan videobaseret supervision bidrage?

På dette event får I konkrete input til, hvordan I som fagpersoner eller ledelse kan arbejde forskningsbaseret og systematisk med at understøtte kvalitet i myndighedssamtaler i hverdagen.

HVEM ER DETTE RELEVANT FOR?

  • Ansatte i familieafdelinger, herunder myndighedsrådgivere, fagprofessionelle i foranstaltninger og ledere.
  • Medarbejdere og ledere i Familieretshuset og Socialtilsyn.
  • Undervisere og studerende på socialrådgiveruddannelsen.
  • Ledere, konsulenter, forskere eller andre, der interesserer sig for udvikling af redskaber til måling af kvalitet i myndighedssamtaler eller socialt arbejde.
  • Alle der taler med unge i en myndighedskontekst.

Talks

Helle Antczak, underviser, forsker og docent ved Københavns Professionshøjskole

Hvordan kan man forbedre sine myndighedssamtaler ved at bruge redskabet Min Rådgivningspartner? Med afsæt i sine erfaringer som socialrådgiver, underviser og supervisor i Min Rådgivningspartner fortæller Helle Antczak om, hvordan man kan bruge redskabet. Hvad kræver det, og hvordan fungerer det? Vi dykker ned i maskinrummet.

Siddhartha Baviskar, lektor i socialt arbejde, ph.d. i Statskundskab

Hvordan byggede vi det videnskabelige fundament for måleredskabet bag Min Rådgivningspartner? I dette seminar fortæller Siddhartha, hvad det videnskabelige fundament består af, og hvordan han arbejdede sammen med sine socialfaglige kolleger om at bygge det op.

HVORFOR SKAL I VÆRE MED?


Få ny inspiration til at skabe forandring i jeres hverdag og lær sammen og af hinanden på nye måder i kraft af styrede samtaler undervejs i seminaret. Få konkrete idéer til de virksomme metoder.

PRAKTIK: I sidder fysisk sammen på jeres arbejdsplads og så streamer vi oplæg (talks) ud til jer. Når I har set oplæggene, har I en styret samtale i jeres arbejdsfællesskab. Derefter er der en online dialog mellem oplægsholdere, jer og andre deltagere fra hele landet. Deltagerlink sendes ud på mail til jer om morgenen før seminaret.

Hybridseminaret er det andet af to seminarer med afsæt i erfaringer fra den forskning, der førte til Min RådgivningsPartner. I det første seminar, Hvad er den gode myndighedssamtale?, sætter vi fokus på vigtigheden af den gode myndighedssamtale med erfaringer fra både en tidligere anbragte og en myndighedsrådgiver.

Arrangør

Social Talks nytænker videndeling og bygger bro mellem forskning og praksis til gavn for sårbare børn og unge. Vi oversætter og deler viden, så viden bliver spredt og opnår forankring på modtagernes præmisser. Vi udvikler en ny infrastruktur med events, talks, digital videoplatform og netværk for formidling og læring om bedste nye praksis. Formålet er at gentænke velfærd og at bidrage til et bredt velfærdsløft gennem videndeling.

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .