Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hvordan kan vi investere i en mere bæredygtig fremtid via multifunktionel arealanvendelse og opnå størst mulig værdi?

Afholdt event

Hvordan kan vi investere i en mere bæredygtig fremtid via multifunktionel arealanvendelse og opnå størst mulig værdi?

Fra Gratis

Sted

Dato

27 jun 2024 kl. 12:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom til vores temadag og få inspiration til:

 • Optimering af synergi mellem CO2 optag, biodiversitet og grundvandsbeskyttelse
 • Ny måde at finansiere projekter
 • Dokumentering, monitering og verificering af beskyttende tiltag

Program

I det seneste år har det stået klart, at vores drikkevand er truet af miljøfremmede stoffer, vores biodiversitet både til lands, vands og i luften er under et enormt pres og vores klima bliver mere ustabilt. For at sikre, at de næste generationer vil kunne drikke “rent” grundvand direkte fra hanen og nyde en natur i balance, skal vores land prioriteres optimalt via multifunktionel arealbeskyttelse / arealanvendelse, og det haster!

EU's taksonomi for bæredygtige investeringer faciliterer en innovativ og alternativ finansieringsmulighed, der støtter realiseringen af multifunktionel arealbeskyttelse til sikring af vores grundvand, øgning af biodiversitet og optagelse af CO2. Vi inviterer dig til at udforske disse muligheder.

Tilmelding

Deltagelsen er gratis, men kræver tilmelding senest den 25. juni 2024. Her gælder princippet ”først til mølle”. Ved tilmelding bedes du oplyse navn, stilling og e-mail.


Lokation

Ramboll, Hannemanns Allé 53, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .