Hvordan smager lys?

06 dec 2018 kl. 11:00 - 11:50

House of Innovation / Kontor i Kolding, Jernbanegade 27, 6000 Kolding


Kom og få en smagsprøve. Der er en revolution på vej indenfor produktion af fødevarer. Vi skal producere fødevarer på en anden måde for at føde en hel planet. Vi får landbrug midt inde i storbyerne, så afstanden mellem plante og person bliver så kort som mulig.

I en kælder på Designskolen Kolding har en ung iværksætter, Magnus Sønderby fra Akvaponisk Have, i et samarbejde med Designskolen Kolding og Lemvigh-Müller dyrket planter udelukkende ved hjælp af vand, gødning og kunstigt lys. 

Produktet skal skaleres og bruges til at levere friske grøntsager i kantiner. Vi får en smagsprøve, så vi selv kan afgøre hvordan forskelligt lys påvirker smagen af fødevarerne og hører om hele tilblivelsen af projektet. Anders og Hjalmar fra Grolys er med for at fortælle hvilket eksporteventyr Kolding kan vente sig, hvis lyset bliver brugt på denne rette måde på de rette planter. Fotos: Akvaponisk Have.

Følg processen via links herunder.

35 dage før høst

https://www.instagram.com/p/Bp...

Oplægget er en del af Kolding Light Festivals lyskonference.

Når du bestiller din billet, bliver du tilbudt flere slags tilkøb, men de er ikke nødvendige. Billetten bliver vedhæftet mailen, når du bestiller.

Hvordan smager lys?

Salg lukket

Hjalmar Buchwald, Gro-Lys

Partner

Magnus Sønderby, Akvaponisk Have

Iværksætter

Anders Lunden, Gro-Lys

Partner