Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hvordan takler du hverdagens bæredygtige dilemmaer?

Afholdt event

Hvordan takler du hverdagens bæredygtige dilemmaer?

Fra Gratis

Sted

Dato

05 nov 2019 kl. 17:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du mest til genbrug, eller går du efter miljøcertificerede produkter? Har du svært ved at gennemskue, om økologi fra Sydeuropa er bedre end lokalt fra Danmark? Eller om det er ok at købe grøntsager pakket ind i plastik, hvis bare det sorteres rigtigt? 

Den bæredygtige livsstil er fuld af dilemmaer, og den gode vilje til trods, er det stadig svært at finde rundt i, hvad der gør godt - og hvad der ikke gør. Men du kan være sikker på en ting - du er ikke alene i din forvirring. 

Program:
17:30 - Velkomst og paneldebat 
18:45 - Pause med snack og drikkevarer
19:15 - Spørgsmål og mere debat
20:00 - Tak for i aften

Panelet kommer fra GoGreen Danmark-netværket, og består af:
Rasmus Hørsted Jensen, partner i det bæredygtige rådgivningsbureau, Worldperfect, som har arbejdet med bæredygtighed i mere end 10 år.

Rune Lund, stifter og ejer af Restaurant Hærværk, som har det økologiske spisemærke i Guld og arbejder med bæredygtighed i hele leverandørkæden.

Anne Voigt, stifter af Laøhlé, der designer mode og smykker, som bliver produceret under ansvarlige og certificerede forhold i Danmark og Indien.

Mia Walde, stifter af Weensu, der er en markedsplads for bæredygtige brands, CSR rådgiver og social auditor i leverandørkæder.

Ordstyrer er Tanja Gotthardsen, stifter af konsulentvirksomheden og bæredygtighedsbloggen Secondhand First, der blandt andet arbejder med rådgivning og forbrugeroplysning.

Kom og mød nogle af de ildsjæle, der i årevis har drevet virksomhed ud fra præmissen om, at produktion og produkter ikke må skade mennesker eller miljø. Spørg ind til deres udfordringer, mærk deres passion og bliv glad over, at INGEN er perfekte. Vi er rigtig mange, der gør det, så godt vi kan - og du er helt sikkert én af dem.

Har du udfordringer, du gerne vil vende, så udnyt panelet og spørg løs!

PRAKTISK:

Pris: 50 kr. inkl. sandwich og drikke i pausen (betales på dagen via Mobilepay)
Tilmelding: Tilmeld dig eventet via Billetto
Lokation: WorldPerfect, Jægergårdsgade 164a, 1. sal, 8000 Aarhus C
Dato: 5. November 2019, 17.30 - 20.00

Debatten er arrangeret af GoGreen Danmark med støtte fra GoGreenwithAarhus. Vi glæder os til en aften med gode diskussioner, holdninger og debat.

Arrangør

Lokation

Worldperfect Worldperfect, Jægergårdsgade 164a, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .