Spring til hovedindhold

HVORFOR ER DER INGEN MOSKUSULD? — foredrag ved Mia Chemnitz på Pakhusstrik 2024

HVORFOR ER DER INGEN MOSKUSULD? — foredrag ved Mia Chemnitz på Pakhusstrik 2024

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

07 sep 2024 kl. 12:00 - 12:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hør Mia Chemnitz foredrag om moskusuld og om de aktuelle udfordringer Qiviut står overfor nu.

Moskusuld (qiviut) er et af Arktis fineste produkter, og den grønlandske virksomhed Qiviut er verdens største producent af den fantastiske uld.

Men i 2024 har Grønlands fangstpolitik og kvoter skabt store udfordringer for virksomheden. En længe ventet tælling af moskusdyr har betydet, at kvoten for moskusfangst er blot en brøkdel af, hvad den har været siden virksomheden blev etableret. Hertil lægges at virksomhedens arbejdsprocesser er så lange, at den lave kvote i år vil kunne mærkes i mindst halvandet til to år fremover. Tilbage er der kun at krydse vi fingre for, at jagten igen vurderes bæredygtig, så kvoten og produktionen igen kan vokse.

Hør Mia Chemnitz fortælle om moskusulden og om visionen, arbejdet og de aktuelle udfordringer Qiviut står overfor nu.


PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori