Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hvorfor tier kloge kvinder stille i medierne?

Afholdt event

Hvorfor tier kloge kvinder stille i medierne?

Fra Gratis

Sted

Dato

15 jun 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Hvorfor tier kloge kvinder stille i medierne? Er det fordi de ikke bliver spurgt eller ønsker de bare ikke at stille op? Uanset, er det et demokratisk problem af den ene halvdel af befolkningen høres væsentligt mindre end den anden.

Så hvad kan vi gøre for at ændre det?

Vi har inviteret seks markante kvinder til debat om hvordan man forholder sig til offentligt kritik, til ikke at blive spurgt, til sin egen bekymring for ikke at slå til samt hvorfor kvinders stemme er vigtig i erhvervslivet.
På den måde håber vi at kunne tage et lille skridt i den rigtige retning: At få flere kvinder kendt i det offentlige rum og på sigt flere kvinder ind i ledelser og bestyrelser.

Mød
Katja Iversen
Yildiz Akdogan
Maren Astrup Sørensen
Marie Valentin Beck
Astrid Haug
Helene Aagaard

Moderator er chefredaktør: Trine Askholm

Arrangør

Innovator Q arbejder for at kvinders rolle i dansk erhvervsliv.

Lokation

Iværksætterbåden, Allinge Havn Iværksætterbåden, Allinge Havn, Sverigesvej 8, 3770 Allinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer