spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hybrid Kursusforløb: Data, kodning og kunstig intelligens for begyndere

Afholdt event

Hybrid Kursusforløb: Data, kodning og kunstig intelligens for begyndere

Fra DKK 1.000,00

Beskrivelse

Er du nysgerrig på at kunne tale med om og påvirke fremtidens teknologi? Måske vil du gerne opkvalificere din arbejdsprofil og dit CV? Men… Du er absolut nybegynder i den kreative kunst “at kode” og du har minimal viden om data og kunstig intelligens. Over tre måneder i efteråret begiver et fællesskab sig sammen ud i et lærerigt, interaktivt online kursus samt inkluderende workshops med fysisk deltagelse (deraf hybridkursus). Ambitionsniveau er du selv med til at bestemme. Er du interesseret?

Vi hedder Co-coders, og vi hepper på dig!

OBS: Har du allerede styr på de overordnede begreber og besidder en matematisk baggrundsforståelse? Så kan du også overveje vores parallelle kursus “Introduktion til Machine Learning”.

Hvorfor vælge kurset?

Data og kodning ligger til grund for begrebet “kunstig intelligens”. En databearbejdningsmetode der spåes til at være løsningen på mange af fremtidens udfordringer - deriblandt klimaudfordringerne. Kunstig intelligens kan bruges til at finde mønstre i store datamængder og løse opgaver både bedre og mere effektivt. Derfor skal du både introduceres for kodning gennem en begynderworkshop, samt følge et inkluderende online kursus med en studiegruppe, der klæder dig på fra top til tå, i forståelsen af kunstig intelligens.

Erhvervslivet søger netop nu flere profiler med denne grundlæggende viden. Flere undersøgelser viser, at efterspørgslen på medarbejdere med forståelse for kunstig intelligens kommer til kraftigt at overstige udbuddet af arbejdskraft (Forbes). Du går derfor slet ikke galt i byen, hvis du tilegner dig viden om kunstig intelligens her hos os.


Hvem vælger kurset?

Humaniora? Samfundsfaglig? Folkeskolelærer? Alle er velkomne uanset baggrund. Du kunne fx netop have endt en uddannelse, der ikke gik i dybden med det digitale, og derfor vil du gerne kunne supplere uddannelsen med et aktuelle digitalt færdigheder? Eller du søger at differentiere din profil efter flere år på arbejdsmarkedet, hvor du har mærket nødvendigheden for flere digitale værktøjer og tekniske begreber? Studerende er også velkomne! Vi taler af mange års erfaring, når vi siger, at vores kurser og events har en høj grad af diversitet - både ift. køn, alder og baggrund.
Se tidligere Co-coders events og kurser her.

Studiegrupper der sikrer læring

Har du også prøvet at starte på et online kursus og aldrig færdiggjort det? Der findes uendeligt mange online kurser, men de kan være svære at gennemføre på egen hånd uden et fællesskab og uden støtte og hjælp. Alle deltagere bliver tilknyttet en studiegruppe på 4-6 personer efter ambition, lokation og tid til rådighed, som man følger igennem hele forløbet. Det interaktive og online kursus I skal følge hedder "Elements Of AI" og har en pædagogisk vinkel, der langsomt tager jer gennem både filosofiske og praktiske øvelser over seks forskellige faser.

Hvor meget tid skal du lægge i kurset?

Du mødes med din tildelte studiegruppe alt efter ambitionsniveau og ledig tid i løbet af ugen for at gennemgå og diskutere det online kursus. Det vil være helt op til jer, hvor meget tid I lægger i det, om I mødes online eller fysisk, samt hvornår på ugen i mødes. Vi foreslår, at man kunne mødes 2 timer om ugen (eller hver anden uge). Derudover vil der være en række frivillige events og workshops i løbet af efteråret, som du løbende kan deltage i.



Hvad tilmelder du dig?

  • - 6. september, 2022: Kursusstart med virtuelle opstartsmøder [Online]

Alle deltagere bliver inddelt i studiegrupper af 4-6 personer med udgangspunkt i ambitionsniveau, bopæl og tidligere kodningserfaring. Der afholdes et virtuelt opstartsmøde for hver studiegruppe, som planlægges i samarbejde med hver enkelt studiegruppe.


- 6. september - 30. november, 2022: Følg det interaktive og online kursus “Elements of AI” med din studiegruppe [Fysisk eller online]

I løbet af denne periode mødes du med din studiegruppe alt efter ambitionsniveau og ledig tid i løbet af ugen for at gennemgå og diskutere jeres individuelle læring i det online kursus.

- 24 og 25. september: Introduktionskursus til Python [Aarhus]

For deltagere, der endnu ikke har prøvet kræfter med kodning, har vi planlagt et weekend-kursus for begyndere i Python (et kodningssprog der er velegnet nybegyndere). Her får du fingrene i kodning, og vi lover at lave en hyggelig, social weekend ud af det. (Pssst, tjek priserne i byen for et Python-kursus og du vil opdage, at vi tilbyder en ganske god pris).


Frivillige (tilhørende) events:

- 29. oktober, 2022: Hvordan gør vi bygninger smarte med data og teknologi? [Trifork, Lisbjerg ved Aarhus]

En dag med fokus på smart buildings. Trifork inviterer indenfor i deres nye kontor, hvor der igennem hele byggeprocessen har været fokus på, hvordan bygningen kan gøres smartere og grønnere vha. data og teknologi. Alle deltagere får en rundvisning samt indblik i processen omkring udvikling af nye digitale løsninger til smart buildings. Vi slutter dagen af med en faciliteret ideation session, hvor vi sammen prøver at komme frem til nye spændende ideer til brug af data med udgangpunkt i det, vi har hørt og lært på dagen.


- 18. november, 2022: Kursusafslutning med hackathon: Hvordan kan vi løse de grønne problemstillinger med energidata? [Energinet, Fredericia]

En dag med fokus på at sætte alle dine nye kompetencer, som du har opnået gennem kurset, i spil. Alle deltagere bliver inddelt i grupper af 4-6 personer, som kan vælge en af to cases under temaet: Hvor kommer strømmen fra? Repræsentanter fra Energinet giver en introduktion til den store, grønne udfordring, vi står over for, og guider jer igennem disciplinen ’Hackathon’. (Pssst, vi runder dagen af med fællesspisning og hygge).




PRISER:

Early bird billetter (til og med d. 14. august): 700 kr

Billetter (d. 14. august til d. 5. september): 1.000 kr

Senest tilmelding: 5. september


Arrangør

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .