spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hybridarbejde med arbejdsglæde - Gratis online foredrag

Afholdt event

Hybridarbejde med arbejdsglæde - Gratis online foredrag

Fra Gratis

Online-event

Dato

16 mar 2022 kl. 10:00 - 10:45

Beskrivelse

Hybridarbejde med arbejdsglæde

Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden – både fra virksomhedens side, men også af medarbejderne. Vi har nemlig alle et ansvar for arbejdsglæden!

Undersøgelser viser at medarbejdere trives bedre, når de har autonomi/fleksibilitet – og det driver også deres præstation. Men det kræver en virksomhedskultur med tillid, og det betyder at lederne skal have nye værktøjer i brug. De skal have gode relationer til medarbejderne – og skabe plads til relationer medarbejderne imellem.

Vi kommer bl.a. rundt om følgende:

 • Viden om arbejdsglæde baseret på forskning
 • Hvorfor arbejdsglæde (stadig) er den vigtigste faktor der bidrager til en virksomheds bundlinje; herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
 • Fordele og ulemper ved hybridarbejde
 • Hvad skal du som leder fokusere på?
 • Skab fællesskab i teamet
 • Hvad giver den enkelte medarbejder energi?
 • Tips til at skabe en fremtidig arbejdsplads med arbejdsglæde

Hvorfor deltage i vores foredrag om hybridarbejde?

Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er leder og vil skabe en kultur med arbejdsglæde, vi har naturligvis konkrete tips til dig.

Du skal deltage i dette foredrag, hvis du er medarbejder og vil have tips til hvordan du kan fokusere på din arbejdsglæde med hybridarbejde. 

Deltagelse i foredraget er gratis. Foredraget afholdes via Zoom og du modtager en mail med deltagelseslink umiddelbart før foredraget. 
Vær opmærksom på at der er plads til max. 100 personer.

Læs mere om alle Arbejdsglæde nu's kommende events her: https://arbejdsglaedenu.dk/eve...

Arrangør

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde. Vi holder workshops, foredrag, lederkurser, konferencer og meget andet for kunder i Danmark og i over 50 andre lande.

https://arbejdsglaedenu.dk/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .