spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hyldest til Björn Afzelius (Guran, Nyberg & Nord)

Afholdt event

Hyldest til Björn Afzelius (Guran, Nyberg & Nord)

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

27 jan 2024 kl. 20:00 - 22:15

Beskrivelse

BJÖRN AFZELIUS ville på denne koncertdag have fyldt 77 år!

Der er mulighed for at købe koncertmenu på Hotel Sidesporet.
Spisningen starter kl. 18.00 og foregår som Social Seating.
Pris pr. person kr. 250,-

Døren til spisning åbner kl. 17.30

Billettyper
Billetter med spisning er siddepladser ved nummererede borde forrest i lokalet.
Billetter uden spisning er siddepladser ved nummererede borde efter billetter med spisning.

Koncertmenu
Forret: Rødbederimet Laks, topping og brød
Hovedret: Medaljon af Svinefilet, sæsonens grønt, kartoffel og sovs

____

Guran, Nyberg & Nord hylder ham med en koncert på Rotationen.

Hans sange er kendt og elsket i hele Skandinavien, og albums som Tusen Bitar, Exil og Danska Nätter er blevet en vigtig del af vores fælles musikalske arv. Björn Afzelius turnerede flittigt i Danmark, og havde her et trofast publikum frem til 1997, hvor han desværre måtte indstille sine live optrædener på grund af den kræftsygdom, som han siden mistede livet til i en alder af kun 52.

Derfor er det med allerstørste glæde og forventning, at Philuart hermed kan præsentere:

BJÖRN AFZELIUS – en hyllning av: Guran, Nyberg & Nord

Det er ingen ringere end Olle Nyberg, som var kapelmester og keyboardspiller i Björn Afzelius’ legendariske band, Globetrotters, der står bag initiativet til turnéen, og som selv sidder ved tangenterne på scenen. Nyberg spillede med Björn Afzelius i 15 år og producerede flere af hans albums. Olle Nyberg har desuden en lang historie på den danske musikscene, hvor han har spillet sammen med blandt andre Lis Sørensen, Henrik Strube, Backseat, Allan Olsen og Billy Cross.

Med sig på guitar og sang har han Mikael Nord Andersson, som må siges at være én af de helt tunge musikalske sværvægtere med navne som Roxette, Björn Skifs, The Rasmus og Scorpions på sit CV. Nord har desuden produceret soundtracket til superheltefilmen Spiderman II.

Sidste, men bestemt ikke uvæsentligste mand i trioen, er Göran ”Guran” Blomgren ligeledes på sang og guitar. Guran var i 10 år turnéleder og lydansvarlig på Björn Afzelius’ live koncerter i hele Norden. Han har en lang historie bag sig som troubadour, og deler gavmildt ud af historierne fra tiden med Björn Afzelius.

Således er der disket op med de allerbedste forudsætninger for en unik rejse rundt i Björn Afzelius’ univers med sange, som er mere aktuelle nu end nogensinde. Sætlisten byder blandt andet på nye fortolkninger af klassikere som Juanita, Sång till Friheten, Tusen Bitar og Till min Kära, og de krydres i bedste Afzelius-stil med anekdoter og kommentarer mellem numrene.

Velkommen til en aften i selskab med Guran, Nyberg & Nord!


Arrangør

OM ROTATIONEN
Rotationen er Fonden Sidesporets professionelle spillested.

Interiøret er råt – stemningen er varm. 

Rotationens professionelle scene har plads til alt fra rock til pop og alt midt imellem. Det er et sted, hvor kunstnere udfolder deres lidenskab.

Nærhed og Intimitet

Rotationen er et intimt spillested med plads til max 200 siddende gæster, og det giver dig mulighed for at komme tæt på musikken og kunstnerne. Her er ingen afstand mellem scenen og publikum. Det er en ægte og hjertevarm musikoplevelse.

Smil og Sammenhold

Når du træder ind på Rotationen, kan du forvente mere end bare fantastisk musik. Den varme og imødekommende atmosfære Rotationens frivillige musikklub skaber vil få dig til at føle dig hjemme med det samme. Mød ligesindede musikelskere, nyd en velskænket øl eller glas vin og lad musikken binde jer sammen i en uforglemmelig aften.

Rotationens frivillige musikklub står også for den store bar, som har et bredt udvalg af drikkevarer, og de bemander garderoben, som låses af under selve koncerterne.

Desuden er der fine toiletforhold, og der er handicap adgang med en elevator, som fører direkte ind i koncertsalen.

En stor del af året er der koncert flere gange om ugen. 

Kom og Oplev Rotationen

Kom og vær en del af vores musikalske verden. Du finder os helt centralt i Holbæk i industrielle, rå og autentiske lokaler på Havnegade 3, 4300 Holbæk.

Find billetter og program på vores hjemmeside www.sidesporet.dk/koncerter.


Rotationen er en del af Fonden Sidesporet, som er en almennyttig fond. Fondens
opgave er at bidrage positivt til lokalsamfundet i og omkring Holbæk ved at være en del af det rummelige arbejdsmarked og ved at bidrage med kunst, kultur og oplevelser for alle.


Rotationen venter på dig. Kom og del musikken!


Lokation

Rotationen, Havnegade 3, 4300 Holbæk

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .