spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hyldest til Tom Jones - Holbæk Big Band

Afholdt event

Hyldest til Tom Jones - Holbæk Big Band

Fra DKK 115,00

Sted

Dato

14 apr 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Holbæk Big band har det med at kaste sig over spændende temaer og historier. Denne gang har de kaster sig over musikken og historien om en af nutidens største sangere, nemlig Tom Jones.

Sir Tom Jones indledte sin karriere i midten af 1960'erne og har siden frembragt adskillige hits. Han har prøvet kræfter med mange stilarter, country, rock, pop, og i de senere år også disco, og har altid været populær. Han slog igennem i 1965 med sangen "It's Not Unusual". Siden fulgte hits som "Thunderball", som vi selvfølgelig skal høre til koncerten.

Det 17 mands store big band bliver musikalsk ledet sikkert igennem aften af dirigent og bandtes leder, Niels Oldin, så er musikken på plads. Som solist og historiefortæller kaster Big bandets hussanger, Pino Bentsen, sig ud den store opgave at få det til at lyde som den store stemme fra den store sanger - aftens hovedperson Tom Jones.

Du har mulighed for at tilkøbe tapas for 198 kr., der kan indtages fra kl. 18.30. Du køber ved at vælge en "koncert & tapas" billet.

Lokation

Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .