Event aflyst

Hypnose Show

DKK 125,00 - DKK 150,00

Sted

Dato

22 apr 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Det er sjov og det er underholdning - it is showtime

Kom til en fantastisk aften udover det sædvanlige, når hypnotisør Stephanie Bergquist lægger op til nogle sjove og underholdende timer, hvor intet er planlagt.

Hypnose show er underholdning, hvor alle er med. Publikum bliver introduceret til hypnosens forunderlige verden, hvor en del af myterne om hypnose, på sjov og underholdende vis vil blive ”udryddet”.

Intet er snyd eller planlagt på forhånd, og publikum ser alt, hvad der sker på scenen.

Hypnose show er en fantastisk blanding af informationer omkring hvad hypnose er, og hvad hypnose bestemt ikke er. Der vil være en masse sjove øvelser og tests af publikum, for at de helt rigtige kommer på scenen. De der gerne vil på scenen, får en helt unik oplevelse, som ikke kan sammenlignes, mens de der sidder i publikum, får en aften hvor lattermusklerne virkelig bliver motioneret.

VIP billet betyder, at du kommer til at sidde på en af de første 2 rækker.

Ved køb af din billet accepterer du at der filmes, og at det filmede vil blive brugt på hjemmeside og sociale medier.

Arrangør

Hypnotisør, hypnoteraeput, coach, mentor, underviser, mentalist og showhypnotiser

Lokation

Toldkammeret Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .