Hypnose show - v. Stephanie Bergquist

10 okt 2019 kl. 19:00 - 21:00

Uddannelsescenter Christiansminde, Christiansmindevej 2-4, 3630 Jægerspris

Show hypnose eller scene hypnose er underholdning på højt fagligt plan, når nogle af deltagerne fra publikum ender på scene, og gør din aften til sjov og underholdning.

Kom til en fantastisk aften, når Stephanie Bergquist lægger op til nogle spændende timer, hvor intet er planlagt.

Scene hypnose og hypnose som terapi er to forskellige ting, og hver ting til sin tid, og denne aften er det underholdningen. Der vil undervejs være god information om, omkring hvad hypnose er, og hvorfor nogen er bedre egnet til at være på scenen end andre, og ingen tvivl om, at dem der kommer på scenen har den fedeste aften.

Måske ender du på scenen, og bliver du stjerne for en aften, hvis du har lyst - det kræver nemlig at man har lysten. Alle får en god og sjov aften - men du risikerer faktisk at få en endnu federe oplevelse. Det at være i den dybe trancetilstand er en fantastisk tilstand at være i, og bare rolig, du skal nok "komme tilbage" til showet slutter.

Her er intet snyd eller planlagt på forhånd. Jeg holder af at lave det intuitive, så hvme ved, hvad der sker på sådan en aften.

Hvad får du en af sådan en aften

  • Du får muligheden for at prøve hypnose på egen krop
  • Du får en sjov og måske uforglemmelig aften
  • Samtale emne med kollegaer, venner, familie mv.
  • Aha-oplevelser

Scene hypnose er fuldstændig ufarligt og Stephanie arbejder altid under god etik og moral, og har uddannelser fra de bedste i ind-og udland

Ved køb af din billet accepterer du, at der filmes og at det filmede kan bruges på hjemmeside og sociale medier.

Ved VIP-billetter sidder du på 1. eller 2. række, så der er godt udsyn over scenen