Hypnoseshow m/ Sebbastian Lorantius (Randers)

Stemannsgade 9c, 8900 Randers
03 jun 2020 kl. 19:00 - 21:00
Billetter DKK 195,00
Billetter DKK 195,00

- Hypnoseshow med Sebbastian Lorantius -

Hvordan kan bevidstheden påvirkes til at tro, at den oplever noget, der ikke er der? Hvad sker der, når hjernen oplever en illusion, som der med den logiske hjernehalvdel ikke umiddelbart kan forklares? 

“Alle kan hypnotiseres, da hypnose blot er en tilstand af afslappethed.”
- Sebbastian Lorantius.

  Hypnose er meget andet end at hoppe rundt og sige som en kylling! 
  Under hypnose er du ved fuld bevidsthed og under kontrol, så længe du blot er åben og følger anvisningerne undervejs. 
  Der vil blive valgt blandt publikum til demonstration af de forskellige eksperimenter. Kan man fx føle sig fuld, uden at have indtaget alkohol? Eller kan ens fødder blive fastlåst til gulvet, blot ved tanken om det? Og hvad der sker der, når man i den afslappede tilstand helt glemmer sit eget navn?

  Tidligere klienter & gæster fortæller blandt andet:

  "Jeg var til hypnose hos dig mht ikke eksisterende selvværd. Jeg har det fantastisk, har ikke haft en eneste dårlig tanke omkring mig selv. Jeg er rigtig meget oppe i mit hoved, men her de sidste dage er "trykket" lettet."

  "Personligt har jeg haft mine tvivl omkring hypnose; men efter min oplevelse af, selv at have været i hypnose er der ingen tvivl i mit sind mere. Det var en helt ubeskrivelig oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Hvordan du gør, aner jeg ved gud ikke; men det virkede på mig."

  Dette hypnoseshow er din mulighed for at opleve hypnose og illusion i spændende kombination, hvor du får indsigt i hypnosens verden, hypnosen som værktøj i praksis, samt hvad det kan bruges til.
  Showet er et eksperiment, som på underholdende vis vil introducere dig til hypnose og illusioner, hvor du samtidig får en oplevelse, du forhåbentlig sent vil glemme!


  Hypnoseshowet foregår: Onsdag d. 3 juni 2020, kl. 19.00 til ca. 21.00 i Randers.
  Billetpris: 195 kr. + gebyr (Køb af billet i dør, såfremt der ikke er udsolgt: 220 kr.)
   


  RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE 

  • Små børn og babyer kan ikke deltage.
  • iPad, kameraer og mobiler skal holdes slukket under hele aftenen. 
  • Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Lorantius Life Spiritualist har ophavsretten til aftenen og dens indhold. 
  • Møder man op påvirket af stoffer eller alkohol eller i stærk psykisk ubalance, kan man ikke deltage. 
  • Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene/indgangen lukkes, refunderes købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. 
  • Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Arrangøren. 

  OM SEBBASTIAN LORANTIUS  
  Sebbastian har 10 års erfaring som behandler, og er de seneste år gået i en terapeutisk retning i arbejdet som coach indenfor NLP, hypnoterapi, hypnose og traumeforløsning via healing. 
  Siden han blev uddannet hypnotisør hos Shinhypnose har han arbejdet intenst med klienter i praksis indenfor emner som bla. klaustrofobi, angst, sukkerafhængighed, rygestop mm. 
  I 2018 inddrog han hypnoseshow som en afslutningsdel ved hans spirituelle aftener, mens han i 2019 med stor succes afholdte sit første hypnoseshow. 
  Læs mere på www.SebbastianLorantius.dk 


  OBS! Ved fejlkøb på over én billet, ved gensendelse af billet via mail eller lignende, tages der et håndteringsgebyr på 15 kr., da der vil blive brugt tid på dette, som kunne bruges andetsteds.

  Event aflyst

  Hypnoseshow m/ Sebbastian Lorantius (Randers)

  Se detaljer
  Vil du se flere events?

  Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke