Hyppigt sygefravær - Er det en overset sygdom?

05 sep 2018 kl. 09:00 - 12:00

C4 Videnscenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød

Hyppigt sygefravær kan være et tegn på, at der er en ubalance hos medarbejderen som ikke performer og leverer opgaverne som forventet.

Får man ikke taget hånd om det i tide, kan det både udvikle sig til langvarig sygdom hos medarbejderen og til konflikter i personalegruppen.
Det er derfor vigtigt at gøre en aktiv indsats, der er tydelig og håndterbar for både medarbejder og personalegruppe før det udvikler sig yderligere.

På kurset får du

  • Konkrete redskaber til, hvordan det hyppige sygefravær skal håndteres, så der skabes stabilt fremmøde hos medarbejderen og en afklaring på, hvad der er bedst at gøre i den givne situation.
  • Viden om, hvordan man sætter en tydelig ramme op, så der er en klar forventning til, hvornår og hvordan hyppigt sygefravær håndteres.

Kurset henvender sig til ledere og personale med fokus på HR og arbejdsmiljø.

Lidt om kursusarrangøren:

Virksomheden StopSygefravær.nu ejes af Kirsten Løvschall / Sygeplejerske - Processkonsulent - Mentor - Foredragsholder

I mere end 10 år har Kirsten hjulpet ledere, medarbejdere og arbejdspladser med at håndtere sygefravær. Hun har stået for at udvikle og forankre utallige store som små projekter, der har medvirket til at arbejdsliv og helbred går hånd i hånd. For eksempel har Kirsten igennem 7 år stået for at bringe et kontinuerligt højt sygefravær ned i Halsnæs Kommune fra at være det højeste blandt kommuner til under landsgennemsnittet og med en besparelse på over 10 mio. kr.

Kirsten har utallige workshops, foredrag, kurser, svære samtaler og coaching bag sig.

Med sin sygeplejefaglige baggrund, erfaring, jyske humor og flyvende energi går hun med jer hele vejen. Kirsten kan inspirere og hjælpe jer på vej lige fra et foredrag, kursus, håndtering af den enkelte medarbejder, der er sygemeldt, afklaring i personalegruppen til arbejdspladsens strategi der skal transformeres til den konkrete hverdag.

I øjeblikket er Kirstens ynglings citater:
"The goal of communication is not about perfection, but rather connection".
”Hvis man har gode råvarer, er man forpligtet til at gøre sig umage”.

Kursus - Hyppigt sygefravær - en overset sygdom

Salg lukket