I Caroline Mathildes fodspor

15 apr 2018 kl. 14:00 - 16:00

Christiansborg Slot, Prins Jørgens Gård 5, 1218 København


Vi inviterer dig på en unik oplevelse, når vi sammen med vores historiker Emma Rønberg byder velkommen til ' I Caroline Mathildes fodspor' på Christiansborg Slot.

Dronning Caroline Mathilde er nok en af de mest omdiskuterede og portrætterede kvinder i Danmarkshistorien.

Caroline Mathilde var og er til stadighed genstand for fascination og undren.Dronningen, som måtte udholde en sindssyg konge, som tog sig en elsker, og som endte sine dage i skam og uden indflydelse.

Du kender sikkert allerede dronning Caroline Mathilde, du har set brudstykker af hendes historie bl.a. på film og i tv-serier, men vi går tæt på Caroline Mathildes liv og fortæller bl.a. Hvem hun var? Hvor hun kommer fra ? Hvorfor hun blev gift med den Christian den 7? og Hvorfor hun valgte at have en affære med Struensee?

Vores historiker Emma Rønberg er ekspert i kongehusets historie - har taget imod udfordringen 'fortæl historien om Caroline Mathilde', i rammerne på Christiansborg.

Billetprisen inkluderer entré til De kongelige repræsentationslokaler, Gobelinerne og Riddersalen, Ruinerne af Københavns Slot, og Det Kongelige Festkøkken. Deltagere kan efter arrangementet benytte billetten til at oplevelser på egen hånd.

Billet

Salg lukket