spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

I CARSTEN EGEVANGS UNIVERS - særrundvisning i Siku Ajorpoq

Afholdt event

I CARSTEN EGEVANGS UNIVERS - særrundvisning i Siku Ajorpoq

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

16 jan 2020 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

I CARSTEN EGEVANGS UNIVERS

Kom på eksklusiv rundvisning i udstillingen Siku Ajorpoq – isen er usikker, hvor fotograf Carsten Egevang fortæller om billederne og sit fotografiske arbejde.

Torsdag 16. januar 2020 kl. 17

Her er en unik mulighed for at møde fotografen Carsten Egevang og høre alt om hans fotografiske virke, herunder arbejdet bag flere af de udstillede fotografier.

Carsten Egevang 
Carsten Egevang (f. 1969) er dansk fotograf, der i de sidste 25 år har rejst og fotograferet i Grønland. Egevang er oprindelig uddannet som forsker i biologi og fotograferede de første år kun i farver. Senere bevægede han sig så over i sorthvide billeder, der dokumenterer de stærke bånd mellem natur og mennesker i Grønlands mest fjerne egne. 

Egevang har udgivet flere fotobøger om Grønland og udstillet i flere lande. Hans fotografier er publiceret i bøger, aviser og tidskrifter verden over, og han har vundet flere internationale priser, deriblandt den prestigefulde BBC Wildlife Photographer of the Year i 2009. Egevang er desuden kåret som Årets Naturfotograf 2011 i Danmark og modtager af Det Grønlandske Selvstyres Miljø- og Naturpris i 2012. 

Arrangementet
Rundvisningen varer 45 minutter, hvorefter vi byder på et glas vin og Egevang besvarer spørgsmål. Arrangementet forventes at vare i alt 60 minutter, og der er et meget begrænset antal billetter.


Nordatlantens Venner 
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .