I CARSTEN EGEVANGS UNIVERS - særrundvisning i Siku Ajorpoq

30 jan 2020 kl. 17:00 - 18:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

I CARSTEN EGEVANGS UNIVERS

Kom på eksklusiv rundvisning i udstillingen Siku Ajorpoq – isen er usikker, hvor fotograf Carsten Egevang fortæller om billederne og sit fotografiske arbejde.


Torsdag 30. januar 2020 kl. 17 


Her er en unik mulighed for at møde fotografen Carsten Egevang og høre alt om hans fotografiske virke, herunder arbejdet bag flere af de udstillede fotografier.

Carsten Egevang 
Carsten Egevang (f. 1969) er dansk fotograf, der i de sidste 25 år har rejst og fotograferet i Grønland. Egevang er oprindelig uddannet som forsker i biologi og fotograferede de første år kun i farver. Senere bevægede han sig så over i sorthvide billeder, der dokumenterer de stærke bånd mellem natur og mennesker i Grønlands mest fjerne egne. 

Egevang har udgivet flere fotobøger om Grønland og udstillet i flere lande. Hans fotografier er publiceret i bøger, aviser og tidskrifter verden over, og han har vundet flere internationale priser, deriblandt den prestigefulde BBC Wildlife Photographer of the Year i 2009. Egevang er desuden kåret som Årets Naturfotograf 2011 i Danmark og modtager af Det Grønlandske Selvstyres Miljø- og Naturpris i 2012. 

Arrangementet
Rundvisningen varer 45 minutter, hvorefter vi byder på et glas vin og Egevang besvarer spørgsmål. Arrangementet forventes at vare i alt 60 minutter, og der er et meget begrænset antal billetter.


Nordatlantens Venner 
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.