I JØRGEN SIMONSENS UNIVERS - eksklusiv rundvisning i Iskrystalprinsessen vol. II

08 dec 2018 kl. 17:00 - 18:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

Få et unikt kik bag kulissen og kom helt ned i sømmene, når Haute Couture-designer Jørgen Simonsen viser rundt i udstillingen Iskrystalprinsessen vol. II.

I Jørgen Simonsens Univers

Eksklusiv særrundvisning i Iskrystalprinsessen vol. II

Lørdag den 8. dec. kl. 17-18

Her er en unik mulighed for at træde ind Haute Couture-designer Jørgen Simonsens univers og høre alt om hans Grønlandsinspirerede kollektion.

Jørgen Simonsen vil ikke blot fortælle detaljeret om selve kreationerne, men også om kollektionens koncept, udførelse, tilvirkning og baggrund. Hvad er ideologien bag den, og hvorfor kommissionerede NAPA ham til at lave netop denne opgave. Og hvad sker der egentlig, når en designer lader sig inspirere af en fremmed kultur og dens vestimentære udtryk: Låner han? Stjæler han? Tilføjer han den kultur en merværdi, eller stripper han den for identitet? Få svarene, når Jørgen Simonsen giver en skridt-for-skridt indførsel i udstillingen under denne eksklusive rundvisning, som også inkluderer et glas bobler.

Entré: 100 kr.

Læs mere om udstillingen på www.nordatlantens.dk

Nordatlantens Venner 
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Billet

Salg lukket

Billet - Nordatlantens Venner

Salg lukket