I Karen Blixens spor – Litteratur på Slottet

26 aug 2018 kl. 15:00 - 18:00

Litteratur på Slottet, Charlottenlund Slot Jægersborg Allé 1 , 2920 Charlottenlund

I Karen Blixens spor – Litteratur på Slottet

Følg eventet på facebook her: facebook.com/event

Litteratur på Slottet hylder Karen Blixen og hendes fantastiske fortællinger i Charlottenlund Slots riddersal og tilstødende gemakker med oplæsninger og præsentationer af en række nyere danske forfattere og deres værker, som er fulgt i hendes spor.

Kom til en eftermiddag i Blixens ånd søndag den 26. august 15.00-17.30.

Oplev den succesfulde forfatter og Blixenfan LEONORA CHRISTINA SKOV og den eventyrlige forfatter og dramatiker CHARLOTTE WEITZE fortælle om deres forhold til Blixen og hendes forfatterskab, og hør dem læse op af egne tekster.

Kom og hør forfatteren PETER H. FOGTDAL, hentet hjem fra USA i dagens anledning, som vil præsentere sin internationale roman "Zarens Dværg" fra 2006, som Blixen selv med stor sandsynlighed ville finde både fortryllende og morsom.

Leonora Christina Skov slår vejen forbi slottet som en forfatter, der tidligere har skrevet mange gotisk inspirerede romaner og nu står midt i sin helt store succes med romanen "Den, der lever stille".

Charlotte Weitze modtog debutantprisen for sin novellesamling ”Skifting” og skriver bøger, der foregår i grænselandet mellem hverdag og eventyr.

Peter H. Fogtdal bor til dagligt i Portland, Oregon, og han har udgivet 13 romaner, senest "Det store glidefald" fra 2017. Fogtdal skriver eventyrlige, forunderlige og mystiske romaner med mange tråde til Blixens fortællinger.

Direktør for Karen Blixen museet, CATHERINE LEFEBVRE, sætter stemningen med en kort fortælling om sit eget forhold til Karen Blixen, hendes forfatterskab og Rungstedlund. Det bliver en eftermiddag fuld af fabelagtige fortællinger og oplæsninger.

Følg eventet på facebook her :facebook.com/eventEventet er arrangeret af Copenhagen Storytellers i samarbejde med Charlottenlund Slot og Karen Blixen Museet med støtte fra Statens Kunstfond.støttet af

DigitalTribes.dk

Entrébillet inkl. Bobler

Salg lukket

Early Bird Billet

Salg lukket